Rabo Real Estate Finance

Rabo Real Estate Finance financiert grote en kleine vastgoedondernemers en -projecten in heel Nederland. Zo levert Rabobank de best passende financieringsoplossing voor ontwikkeling, bouw, transformatie, uitponding en vastgoedbeleggingen.

kennis van vastgoedpassende financieringpersoonlijk betrokken

Contact

Binnen Rabobank kun je voor vastgoedkennis terecht bij Rabo Real Estate Finance. Met een passende financieringsoplossing faciliteren wij je bij het ondernemen in toekomstbestendig vastgoed en bij het behalen van een gezond rendement. Wil je weten wat je nodig hebt om je vastgoedambities waar te maken? Neem contact op met een van onze aanspreekpunten, die lokaal, regionaal en centraal zijn georganiseerd.

Lokaal

De lokale bank is het eerste aanspreekpunt voor onze vastgoedklanten. Wil je een oriëntatiegesprek, heb je vragen over je vastgoedportefeuille of wil je advies over een vraagstuk? Neem contact op met je Rabobank.

Regionaal

Voor omvangrijke vraagstukken schakelt de lokale bank een regioteam in. Veel vastgoedprofessionals en projectontwikkelaars worden vanuit de lokale bank naar een regionaal aanspreekpunt doorverwezen. Dit betekent dat voor jou als vastgoedklant het eerste contact via de lokale bank verloopt.

Centraal

Grote landelijke vastgoedbeleggers en projectonwikkelaars worden centraal bediend door het Wholesale team, dat gevestigd is in Utrecht. Op deze locatie kun je ook terecht voor alternatieve financieringsvormen, zoals syndiceringen en debt funds.

Meer informatie over Rabo Real Estate Finance

Belangrijk om te weten over Rabo Real Estate Finance

Wat is Rabo Real Estate Finance?

Rabobank financiert vastgoedondernemers en -projecten, groot en klein, in heel Nederland. Rabo Real Estate Finance faciliteert je bij het ondernemen in toekomstbestendig vastgoed en bij het behalen van een gezond rendement.

Passende financiering

Met Rabo Real Estate Finance levert Rabobank waar mogelijk de best passende financieringsoplossing voor ontwikkeling, bouw, transformatie, uitponding en vastgoedbeleggingen. Daarbij zetten we ons in voor een langetermijnrelatie.

De financiering verzorgen wij zelf of samen met partners in ons netwerk. Onze partners kunnen alternatieve financieringsvormen verzorgen, zoals syndiceringen en debt funds. Zo komen we tot een totaaloplossing voor jouw financiering. Ook staan wij open voor alle financieringsvormen waarbij je de regie en communicatie met andere financiers in eigen hand houdt.

Financieel én maatschappelijk rendement

Als coöperatie hebben we een focus op duurzaamheid, transformatie en innovatie, met volle aandacht voor lokale gemeenschappen. Niet alleen in de grote steden, maar ook in levensvatbare stads- en dorpskernen. Zo koppelen we financieel rendement aan maatschappelijke winst.

Onze experts kennen de markt en denken met je mee over kansen en bedreigingen voor je portefeuille. We hebben een duidelijke focus op duurzaamheid en kwaliteit.

Wil je weten of je financieringsaanvraag kans van slagen heeft? Neem dan contact op met je Rabobank om de mogelijkheden te bespreken. Zo weet je waar je aan toe bent.

Wat zijn de kosten?

Een financiering is maatwerk. Wij gaan graag met je in gesprek over de kosten van een vastgoedfinanciering. Maak een afspraak met je Rabobank.

Voorwaarden

Wij vertellen je graag meer over de voorwaarden van een vastgoedfinanciering in een persoonlijk gesprek. Maak een afspraak met je Rabobank.

Gedragscode Kleinzakelijke Financiering

Rabobank wil haar dienstverlening aan kleinzakelijke klanten continu verbeteren. Daarom hebben we ons verbonden aan de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering van de Nederlandse Vereniging van Banken.

Lees meer over de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering