Rabo Real Estate Finance

Rabo Real Estate Finance financiert grote en kleine vastgoedondernemers en -projecten in heel Nederland. Zo levert Rabobank de best passende financieringsoplossing voor ontwikkeling, bouw, transformatie, uitponding en vastgoedbeleggingen.

kennis van vastgoed
passende financiering
persoonlijk betrokken

Contact

Binnen Rabobank kun je voor vastgoedkennis terecht bij Rabo Real Estate Finance. Met een passende financieringsoplossing faciliteren wij je bij het ondernemen in toekomstbestendig vastgoed en bij het behalen van een gezond rendement. Wil je weten wat je nodig hebt om je vastgoedambities waar te maken? Neem contact op met een van onze aanspreekpunten, die lokaal, regionaal en centraal zijn georganiseerd.

Lokaal

De lokale bank is het eerste aanspreekpunt voor onze vastgoedklanten. Wil je een oriëntatiegesprek, heb je vragen over je vastgoedportefeuille of wil je advies over een vraagstuk? Neem contact op met je Rabobank.

Regionaal

Voor omvangrijke vraagstukken schakelt de lokale bank een regioteam in. Veel vastgoedprofessionals en projectontwikkelaars worden vanuit de lokale bank naar een regionaal aanspreekpunt doorverwezen. Dit betekent dat voor jou als vastgoedklant het eerste contact via de lokale bank verloopt.

Centraal

Grote landelijke vastgoedbeleggers en projectonwikkelaars worden centraal bediend door het Wholesale team, dat gevestigd is in Utrecht. Op deze locatie kun je ook terecht voor alternatieve financieringsvormen, zoals syndiceringen en debt funds.

Belangrijk om te weten over Rabo Real Estate Finance

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer