Zakelijke hypotheek

Heb je een zakelijke hypotheek nodig om te investeren in een bedrijfspand, kantoor, winkel of een verbouwing? Ontdek snel wat je kunt lenen en tegen welke rente.

    start in 30 seconden je berekeningsnel inzicht in je rente én maandbedrag persoonlijk gesprek met een adviseur

Bereken in 30 seconden je maandbedrag

Wat is een zakelijke hypotheek?

Een zakelijke hypotheek is een langlopende zakelijke lening waarmee je de aankoop of verbouwing van onroerend goed financiert. Je kunt onroerend goed aanschaffen voor eigen gebruik, maar ook voor de verhuur aan andere partijen.

Looptijd zakelijke hypotheek

De looptijd van een zakelijke hypotheek is meestal 20 jaar. Heb je een voorkeur voor een andere looptijd? Na het indienen van je online aanvraag bespreek je deze altijd met een van onze financieel adviseurs. Je kunt dan je voorkeur bespreken, we bekijken samen wat er mogelijk is.

Kosten zakelijke hypotheek

Bij het financieren van een bedrijfspand betaal je altijd behandelingskosten en een vaste rente over de overeengekomen looptijd. Deze zakelijke hypotheekkosten en de hoogte van de rente worden op basis van verschillende factoren vastgesteld. Daarom verschilt dit bedrag per situatie wanneer je een bedrijfspand wilt financieren. Door online je persoonlijk aanbod te berekenen, ontdek je meteen wat je rentetarief wordt.

Zakelijke hypotheek aanvragen

Een zakelijke hypotheek tot € 1 miljoen vraag je gemakkelijk online aan. Zo krijg je snel een indicatie van de hoogte van de hypotheek en wat je per maand betaalt. Geheel vrijblijvend, zodat je rustig over ons aanbod kunt nadenken.

Eigen inbreng

Wanneer je een bedrijfspand wilt aankopen, kan het handig zijn om een deel van de investering vanuit eigen inbreng te financieren. Het is afhankelijk van je situatie of dit nodig is en wat de hoogte hiervan is. Start online je aanvraag en ontvang vrijblijvend een financieringsaanbod. Is er toch maatwerk nodig? Ook dat kun je bespreken met een adviseur tijdens het videogesprek.

Waarom een bedrijfshypotheek van Rabobank?

Bij Rabobank kun je rekenen op snel duidelijkheid én persoonlijk contact. Met de berekening krijg je direct inzicht in je indicatieve rente én maandbedrag. Liever meteen een aanvraag doen? Vul dan enkele gegevens in over je bedrijf en ontvang een gepersonaliseerd indicatief aanbod. Onze adviseurs staan op elk moment voor je klaar om over je financiering te sparren.

Na je online aanvraag ga je samen met de financieel adviseur in gesprek over de financiering en kun je al je vragen stellen. Zo stellen we de bedrijfshypotheek samen die aansluit bij jouw situatie.

Zo werkt het online aanvragen van een zakelijke hypotheek

1

Bereid je aanvraag voor

Bepaal hoeveel financiering je nodig hebt.

2

Bekijk je mogelijkheden

Start je berekening en krijg direct inzicht in je rente én maandbedrag.

3

Start je aanvraag

Je ontvangt een gepersonaliseerd indicatief aanbod.

4

Nog een paar gegevens

Zo maak je de aanvraag compleet.

5

Persoonlijk gesprek over je aanvraag

Wij helpen je graag.

6

Teken de offerte en ga aan de slag

Zo kan je verder met ondernemen. Na ondertekening kun je vaak al binnen twee werkdagen gebruikmaken van de financiering.

Verzeker je bedrijfspand

Ga je een bedrijfspand aanschaffen? Vergeet dan niet om ook een gebouwenverzekering te regelen. Schade aan je bedrijfspand door bijvoorbeeld brand, inbraak of water kan namelijk grote gevolgen hebben. Wordt je bedrijfspand door een verbouwing meer waard? Dan is het belangrijk je verzekering te controleren en – indien nodig – te updaten. Zo blijft je verzekering passen bij je bedrijf.

Veelgestelde vragen over een zakelijke hypotheek

Veel ondernemers worstelen met de keuze tussen een pand kopen of huren. Kopen kan op lange termijn aantrekkelijk zijn, maar hoe pak je het aan? En heb je dan recht op investeringsaftrek? We hebben de antwoorden op de meestgestelde vragen van ondernemers op een rij gezet.

Ontdek je mogelijkheden voor een zakelijke hypotheek

Start je berekening en krijg in 30 seconden inzicht in je rente en maandbedrag. Of ga aan de slag met de aanvraag van je financiering.

phone

Hulp nodig?