Zakelijke hypotheek

Heb je een zakelijke hypotheek nodig om te investeren in een bedrijfspand, kantoor, winkel of een verbouwing? Ontdek snel wat je kunt lenen en tegen welke rente.

snel inzicht in je rente en leenbedrag persoonlijk gesprek met een betrokken adviseur zichtbaar in de Rabo App

Wat is een zakelijke hypotheek?

Een zakelijke hypotheek is een zakelijke lening waarmee je de aankoop of verbouwing van onroerend goed financiert. Je kunt onroerend goed aanschaffen voor eigen gebruik, maar ook voor de verhuur aan derden.

De gemiddelde looptijd van een zakelijke hypotheek is 25 jaar. Na de eerste 10 jaar bekijken we samen of de financiering nog past bij je situatie. Heb je een voorkeur voor een andere looptijd? Laat dit weten tijdens het persoonlijke gesprek, dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Waarom een bedrijfshypotheek van Rabobank?

Bij Rabobank kun je rekenen op snel duidelijkheid én persoonlijk contact. Je berekent online binnen 15 minuten hoeveel hypotheek je kunt krijgen en wat je per maand betaalt. Liever sparren over je investering voor of tijdens je aanvraag? Onze adviseurs staan voor je klaar.

Na je online aanvraag ga je samen met de financieel adviseur in gesprek over de financiering en kun je al je vragen stellen. Hier vertellen we ook meer over de taxatie van het pand. Zo stellen we de bedrijfslening samen die aansluit bij jouw situatie.

Ik wil sparren

Veelgestelde vragen over een zakelijke hypotheek

Veel ondernemers worstelen met de keuze tussen een pand kopen of huren. Kopen kan op lange termijn aantrekkelijk zijn, maar hoe pak je het aan? En heb je dan recht op investeringsaftrek? We hebben de antwoorden op de meestgestelde vragen van ondernemers op een rij gezet.

Lees de antwoorden

Zo werkt het online aanvragen van een zakelijke hypotheek

1

Bereid je aanvraag voor

Bepaal hoeveel financiering je nodig hebt.

Toon meer
2

In 15 minuten de online aanvraag invullen

Start de aanvraag en vul enkele gegevens in over je bedrijf en investering.

Toon meer
3

Bekijk je indicatieve aanbod

Je krijgt direct inzicht in je rente én het maximale leenbedrag.

Toon meer
4

Nog een paar gegevens

Om de aanvraag compleet te maken.

Toon meer
5

Persoonlijk gesprek over je aanvraag

Wij staan in elke fase voor je klaar.

Toon meer
6

Teken de offerte en ga aan de slag

Zodat jij verder kan met ondernemen.