Rabo Meet & Grow

Ontmoet financiers en investeerders in jouw regio

Ontdek als ondernemer je financiële mogelijkheden. Bezoek de Rabo Meet & Grow evenementen. De uitgelezen kans om je plannen onder de aandacht te brengen bij financiers. Je kunt zo extra kapitaal verzamelen voor je groeiplannen of bijvoorbeeld een overname. De Rabobank wil via deze evenementen ondernemers helpen bij het realiseren van hun plannen.

Wat kun je verwachten van Rabo Meet & Grow?

Rabo Meet & Grow is een interactief evenement. Tijdens inspirerende sessies en ontmoetingen leer je financiers kennen. Je kunt in contact komen met regionale en landelijke partijen. Rabo Meet & Grow biedt de juiste omstandigheden om een match te vinden voor je plannen.

Wie kom ik tegen bij de evenementen?

Bij Rabo Meet & Grow tref je allerlei soorten financiële partijen. Van regionale investeringsfondsen tot ondernemers-platformen. Je kunt je vragen kwijt bij partijen die gericht zijn op financieringen, lease en factoring. Ook de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is aanwezig voor vragen over subsidies en overheidsregelingen.

Voor wie

Deelname aan Rabo Meet & Grow-evenementen is vooral bedoeld voor ondernemers die al klant zijn van de Rabobank. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor ondernemers die nog niet bij de Rabobank bankieren.