Organisatie

Organisatie

Rabobank Almere wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Wouter Stevens is directeur coöperatieve Rabobank Almere. Wouter is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Wouter Stevens

Wouter Stevens

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Henjo Guitjens Cees Okkerse (voorzitter)

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Almere denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 30 leden. Zij praten namens de bijna 13.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in Almere.De ledenraad van Rabobank Almere denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 30 leden. Zij praten namens de bijna 13.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in Almere.

Onze ledenraad bestaat uit

Jeroen van Aken Nasima el Bachiri Jan-Albert Blaauw Anne Bliek Eelco Boes Joost Buitenweg Ilhame Darkaoui Kevin van Drumpt Frank Eggermont Chris Klinkenberg Mirka Mordarska-Hottenga Luut Nijdam Paul Offerman Ed Peet Priscilla van der Ploeg Sacha de Ruiter Kimberley Sassen Nico van Schaik Norman Sedney Renate Spaan Anton Spaan Chiro Stol Mariam Talhaou Agatha Tan Debby Toorenaar Martijn de Vries Jim van der Wardt Hajo Witzel

Lid worden van de ledenraad