Organisatie

Organisatie

Rabobank Altena-Bommelerwaard wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Joan Wassink is directeur coöperatieve Rabobank Altena-Bommelerwaard. Joan is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Joan Wassink

Joan Wassink

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De lokale raad van commissarissen (RvC) heeft een coöperatief hart en ziet erop toe dat de Rabobank vanuit het belang van de klant handelt. De RvC houdt toezicht op de adequate uitvoering van taken door de directeur. De RvC keurt een aantal belangrijke beleidsbeslissingen goed en ziet er op toe dat de directeur bij belangrijke beleidsvoornemens de leden consulteert en adviezen van de leden terdege in de beleidsvaststelling meeweegt. Daarnaast vervult de RvC een klankbordfunctie voor de directeur en de ledenraad van de bank. Jaarlijks legt de RvC verantwoording af aan de ledenraad van de bank.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Bart van Heeswijk (voorzitter) Nanda Huizing Inge Schüller Johannes Versluijs

Ledenraad

De ledenraad Rabobank Altena-Bommelerwaard denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 30 leden. Zij praten namens de meer dan 23.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in Altena-Bommelerwaard.

Onze ledenraad bestaat uit

Almkerk

Henri van der Meijden Jacqueline Noteboom

Ammerzoden

Willem Goes Hannes van Hemert

Babyloniënbroek

Minette Straver- van de Wetering

Bruchem

Bert Kreling

Dussen

Caspar van Veldhoven

Gameren

Thijs van Giessen

Giessen

Anton Oppenhuizen

Hedel

Anthony van Venrooij

Kerkdriel

Erika van den Heuvel

Nieuwaal

Evert van Helvoort

Rossum

Loes van Duijvenbode

Sleeuwijk

Mariska Jagtenberg-Koekoek Jolanda Berghoef Karin Kamstra-Breukers

Well

Jeannet van Linden

Werkendam

Paul Cornet

Wijk en Aalburg

Dirk Bouman

Woudrichem

Elbert van Aalst Kees Braat Feike de Keijzer-Jansen

Zaltbommel

Bram van Glabbeek Monique van de Vall Isabel Plessius
Lid worden van de ledenraad

Jongerenraad

De jongerenraad van Altena-Bommelerwaard bestaat uit zo'n 20 ambitieuze jongeren in de leeftijd van 18 tot 30 jaar. Deze enthousiaste groep friskijkers en dwarsdenkers geeft gevraagd en ongevraagd advies aan onze bank. Hierdoor kunnen wij nog meer betekenen voor jongeren in onze regio. Zo organiseerden we in 2018 een Rabo Carrière Event om jongeren een goede start op de arbeidsmarkt te geven. Voor 2020 staat er een event over beleggen op de planning.

Onze jongerenraad bestaat uit

Thomas den Dekker Bert Kreling Bjorn van der Wal Isabel Plessius Malou de Leeuw Esmeralda Timmermans Koen de Keijzer Imani Rike Kyra Muilenburg Noud Smits Izaäk den Dekker Marlot Keijnemans Izaäk den Dekker Daan Breugem Lauke van den Oord Nina Oukes Max van Heeswijk Anouk Grandia Peter van Wijk Wesley de Wit Jacco de Waal Ralph den Dekker