Duurzaam wonen & verbouwen: wij helpen u graag op weg!

Duurzaam wonen & verbouwen: wij helpen u graag op weg!

Denkt u weleens na over het verduurzamen van uw woning? Zeker nu de kachel hoog staat, in de koude wintermaanden, is het goed om na te denken over de besparing die u zou kunnen realiseren op uw energielasten.

Verduurzamen: méér dan besparen alleen

De Rabobank wil zich samen met energieloket Greenhome inzetten voor het verduurzamen van woningen, door samen met u te kijken naar energiemaatregelen voor uw huis. Behalve meer comfort en lagere woonlasten, hebben deze vaak ook een positief effect op de woningwaarde. Bovendien kunnen veel energiebesparende maatregelen tegen aantrekkelijke voorwaarden worden meegefinancierd bij de aankoop van de woning. Ook bij een verbouwing kan dit in uw situatie van toepassing zijn. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Gratis energieadvies voor uw woning

Speciaal voor u hebben we een bijzonder aanbod: een gratis energieadvies voor uw woning ter waarde van € 175,-. Een expert onderzoekt uw woning en maakt een adviesrapport met uw persoonlijke besparingsmogelijkheden. Inclusief een indicatie van de kosten, de terugverdientijd en mogelijke subsidies.

Zoals bijvoorbeeld de subsidie “energiebesparing eigen huis”. Die subsidie stimuleert energiebesparing in bestaande woningen in de particuliere koopsector. U bespaart hiermee gemiddeld zo’n 20% op de kosten voor woningisolatie .

Meer weten over subsidies? Klik hier!

Heeft u interesse in de gratis energiescan?

Maak snel een afspraak voor het energieadvies aan huis. Er zijn 100 gratis energiescans beschikbaar, dus wees er snel bij!

Vraag hier uw energiescan aan

2-1-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn