Organisatie

Organisatie

Rabobank Amstel en Vecht wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Ugur Pekdemir is directeur coöperatieve Rabobank Amstel en Vecht. Ugur is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Ugur Pekdemir

Ugur Pekdemir

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Amstel en Vecht denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 33 leden. Zij praten namens de 12.500 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio Amstel en Vecht.

Word jij ook ledenraadslid?

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van Rabobank Amstel en Vecht. Samen met de andere ledenraadsleden vervul jij een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank. Als ledenraadslid vertegenwoordig je onze leden: je weet wat leden en klanten belangrijk vinden en bent actief in één of meer lokale netwerken. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar voor leden, klanten en inwoners van jouw leefomgeving. Natuurlijk verwachten we bepaalde competenties van een ledenraadslid. Check de profielschets voor meer informatie. Onze ledenraad vormt zoveel mogelijk een afspiegeling van onze leden in de regio Amstel en Vecht. Ook daarom nodigen wij graag jonge kandidaten en/of kandidaten met een cultureel diverse achtergrond van harte uit te reageren.

Hoe stel je je kandidaat?

Solliciteer hier. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met een selectiecommissie. Daarin vertellen we je meer over de rol en taken van de ledenraad. Uiteraard kun je dan ook jouw vragen stellen.