Organisatie

Organisatie

Rabobank Amstel en Vecht wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Ugur Pekdemir is directeur coöperatieve Rabobank Amstel en Vecht. Ugur is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Ugur Pekdemir

Ugur Pekdemir

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Jos Holla, voorzitter Caspar Alberts Rob van den Helder Muriëlle van der Voort

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Amstel en Vecht denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 20 leden. Zij praten namens de 12.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio Amstel en Vecht.

Onze ledenraad bestaat uit

Haris Achterberg Ron Beij Hans Beukeboom Hans Breuker Anke Bollen Esmond Douma Jinn van Gastel Hans Gort Peter de Groot Hans Heinerman Jean van der Hoeven Heleen Kooistra Daan Muilwijk Arie van Noord Roland de Ridder Orhan Sahin Rajaraman Santhanam Kim Verhaaf Hette Zijlstra Bas Zwart

Lid worden van de ledenraad