Organisatie

Organisatie

Rabobank Bollenstreek wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Ferry Huurman is directeur coöperatieve Rabobank Bollenstreek. Ferry is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Ferry Huurman

Ferry Huurman

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) van Rabobank Bollenstreek houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

John Boot Monique Zandbergen Sanneke Nulkes

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Bollenstreek denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 24 leden. Zij praten namens de meer dan 30.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de Bollenstreek.

Onze ledenraad bestaat uit

Rens van Abswoude Petra Barendse Marieke Beijk Ewout Claassen Remco van Dam Wendy Goudzwaard Monique van Haaster Jade Hellmeister Karin Heppener Koos van der Vlugt Eva van der Kwast Marja Meijerink Paul van der Putten Bianca Rhijnsburger Carolien de Ridder Laurens van Schie Mariëlle van Steijn Bea Veenvliet Wim van Vliet Jan van Vliet Ciléne Vriend Chris Wessels Jordy Weterings Wim Zandwijk Timo Edelaar Ruud Glas Frank Grootnibbelink

Lid worden van de ledenraad