Organisatie

Organisatie

Rabobank Centraal Twente maakt onderdeel uit van de kring Twente-Achterhoek. Deze kring bestaat naast Rabobank Centraal Twente uit de volgende Rabobanken: Graafschap, Noord- en Oost-Achterhoek, Noord en West Twente, Rijssen-Enter en Zuid en Oost Twente. Rabobank Centraal Twente wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Robin Geerdink is directeur coöperatieve Rabobank Centraal Twente. Robin is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Robin Geerdink

Robin Geerdink

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) van Rabobank Centraal Twente houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Paulin Muntel, Voorzitter Bert ten Doeschot, vice-voorzitter Paul Koch, secretaris

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Centraal Twente denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. Bij een volledige invulling bestaat onze ledenraad uit 30 leden, gelijk verdeeld over drie regionale kieskringen. Zij praten namens de meer dan 15.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in het hart van Twente. De vergaderingen van de ledenraad zijn op:

16 februari 2021 7 juni 2021 15 september 2021 29 november 2021

Nieuwe leden

Als jij interesse heeft om onze ledenraad te versterken, stuur dan een e-mail. In de profielschets lees je wat wij zoeken in een ledenraadslid.

Onze ledenraad bestaat uit

Borne:

Frank ten Dam Aleid Dijkink Lieke van Iersel Gert-Jan ten Hoor Martijn Jansen Wouter Susanna Loes Veneklaas Martin Vloedgraven Wijnand Weerdenburg Marloes Wilmink

Hengelo:

Merel Arts Jasper van den Brink Wim van de Griendt Joost Hennen Berbel Jaspers Koen Olde-Hanter Mark Pastoor René Pigge Jacqueline Roerink Limke Schopman Robert Stoop Jaro Tijhuis

Hof van Twente:

Jeroen Boensma Rinze Exterkate Patrick Goorhuis René Nijhuis
Lid worden van de ledenraad