Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Lokale maatregelen omtrent Coronavirus

Let op: Tijdens de feestdagen zijn er gewijzigde openingstijden. Kijk bij het kopje ‘gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen’ voor een compleet overzicht.

Corona

Ook wij nemen maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Het belangrijkste blijft uw en onze gezondheid. Als bank hebben we bovendien de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u gebruik kunt blijven maken van onze dienstverlening. Dat u in de winkel uw boodschappen kunt afrekenen, mobiel kunt blijven bankieren en gebruik kunt blijven maken van een Rabo Betaalverzoek. Om dit te kunnen blijven garanderen, treffen wij voorzorgsmaatregelen en passen wij onze dienstverlening aan de nieuwe situatie aan. Vanaf 30 juni gaat ons kantoor in Borne weer (gedeeltelijk) open. Onze vestigingen in Delden en Goor blijven tot nader order gesloten. Ook de hypotheekinloopspreekuren op vrijdagmiddag in Hengelo & Borne en op zaterdagochtend in Hengelo hebben voorlopig nog geen doorgang.

Afspraken

Plan afspraken zoveel mogelijk online, per videochat of per telefoon. Wij helpen je graag via deze digitale kanalen. Wanneer dit niet mogelijk is en je toch langskomt, nemen we hygiënemaatregelen in acht. Dit verwachten we ook van jou als onze klant. Heb je last van luchtwegklachten (verkoudheid of hoesten of keelpijn) en/of heb je koorts? Blijf dan a.u.b. thuis en volg de aanwijzingen van het RIVM.

Bankhalbezoek

Ons Rabobank-kantoor in Borne gaat dinsdag 30 juni weer (gedeeltelijk) open. De komende tijd hanteren we nog wel aangepaste openingstijden. Onze kantoren zijn op de volgende dagen geopend:

Borne:dinsdag, woensdag, donderdag van 9.00 tot 12.00 uur
Hengelo:maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur 
Delden en Goor:tot nader order gesloten. Voor deze kantoren geldt dat we ons aansluiten bij de gehanteerde maatregelen van Wonen Delden en gemeente Hof van Twente (Goor).

We openen onze kantoren op verantwoorde wijze, want de veiligheid van medewerkers en klanten staat bovenaan. Dit betekent dat alle corona-richtlijnen in acht worden genomen. Er zijn voldoende hygiënische middelen aanwezig, we houden te allen tijde 1,5 meter afstand en medewerkers wassen hun handen met regelmaat. Vriendelijk verzoek om bij binnenkomst de aanwijzingen op te volgen en de looproute met pijlen en stickers te volgen.

el bankzaken regelt u eenvoudig online. Via Rabo Online Bankieren of via de Rabo Bankieren App. Kijk voor meer info op www.rabobank.nl of bel met 074-245 67 89.

Voor het maken van een afspraak voor een hypotheekgesprek zijn wij ook via WhatsApp te bereiken. Stuur in dat geval een appje naar 06-44 04 25 17. Financieel Advies kunt u ook ontvangen via een Videogesprek.

Veelgestelde vragen van ondernemers

Wij wijzen u hierbij op de pagina 'Veelgestelde vragen van ondernemers'. Deze pagina biedt u informatie over overheidsregelingen, verzekeringen, financieringen en betaaloplossingen en wordt regelmatig geupdate.

Lees meer

Aangepaste telefonische openingstijden wegens coronavirus

Door de tweede golf van corona wordt er momenteel vaker naar de bank gebeld. Hierdoor staat onze telefonische bereikbaarheid onder druk. Dit zorgt voor langere wachttijden voor onze klanten en een hoge werkdruk bij onze adviseurs. Daarom passen we onze telefonische openingstijden aan.

Vanaf maandag 2 november zijn onze telefonische openingstijden:

  • maandag t/m vrijdag van 08.00 – 18.00 uur
  • zaterdag van 08.30 – 17.30 uur

Chatten blijft wel mogelijk in de avond op maandag t/m vrijdag tot 21.00 uur.

Buiten deze openingstijden zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor nood, zoals verlies of diefstal van een bankpas of creditcard via onze 24/7 dienstverlening. 

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen gelden voor onze kantoren gewijzigde openingstijden. Hieronder vind je onze gewijzigde openingstijden in 2020:

Goede Vrijdag
Paasweekend
Tweede Paasdag
Koningsdag
Bevrijdingsdag
Hemelvaartsdag
Tweede Pinksterdag
Kerstavond
Oudejaarsavond
vrijdag 10 april 2020
zaterdag 11 april 2020
maandag 13 april 2020
maandag 27 april 2020
dinsdag 5 mei 2020
donderdag 21 mei 2020
maandag 1 juni 2020
donderdag 24 december 2020
donderdag 31 december 2020
Kantoren gesloten
Hypotheek Inloopspreekuur (Hengelo) vervalt
Kantoren gesloten
Kantoren gesloten
Kantoren gesloten
Kantoren gesloten
Kantoren gesloten
Kantoren sluiten om 13.00 uur
Kantoren sluiten om 13.00 uur

Bankieren tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen kun je 24 uur per dag betaalopdrachten aanleveren via Rabo Internet- en Mobielbankieren. Een betaling naar een andere Rabobankrekening wordt altijd dezelfde dag bijgeschreven. Voor betaalopdrachten naar een rekening bij een andere bank gelden soms aangepaste verwerkingstijden. Houd daar tijdens de feestdagen rekening mee.

De Rabo Klantenservice is op nationale feestdagen telefonisch niet bereikbaar. Voor noodgevallen kun je 24/7 contact opnemen met Rabo Interhelp.

Lees meer over het betalingsverkeer rond de feestdagen

Postadres

Postbus 48
7550 AA
Hengelo OV

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven