Vestigingen en automaten

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Lokale maatregelen omtrent Coronavirus

Corona

Ook wij nemen maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Het belangrijkste blijft uw en onze gezondheid. Als bank hebben we bovendien de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u gebruik kunt blijven maken van onze dienstverlening. Dat u in de winkel uw boodschappen kunt afrekenen, mobiel kunt blijven bankieren en gebruik kunt blijven maken van een Rabo Betaalverzoek. Om dit te kunnen blijven garanderen, treffen wij voorzorgsmaatregelen en passen wij onze dienstverlening aan de nieuwe situatie aan.

Onze vestigingen in Borne, Delden en Goor zijn tot nader order gesloten. Ons kantoor in Hengelo is op werkdagen voor spoedzaken geopend. De avond- en zaterdagopenstelling komen te vervallen evenals het hypotheekinloopspreekuur.

Heeft u een afspraak?

Dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen of is dat al gebeurd. Plan afspraken zoveel mogelijk online, per videochat of per telefoon. Wij helpen u graag via deze digitale kanalen. Wanneer dit niet mogelijk is en u toch langskomt, nemen we hygiënemaatregelen in acht. Dit verwachten we ook van u als onze klant. Heeft u last van luchtwegklachten (verkoudheid of hoesten of keelpijn) en/of heeft u koorts? Blijf dan a.u.b. thuis en volg de aanwijzingen van het RIVM.

Bankhalbezoek

Wij verzoeken u dringend alléén een kantoor te bezoeken in noodzakelijke gevallen. In Twente en de Achterhoek blijven onderstaande kantoren voorlopig open voor urgente zaken:

  • Boomkamp 31, RIJSSEN
  • De Werf 5, ALMELO
  • Marskant 5, HENGELO OV
  • Het Eeftink 2, ENSCHEDE
  • Kerkstraat 2, OLDENZAAL
  • Nieuwstad 1, ZUTPHEN
  • Dreef 6, ZUTPHEN
  • Oude Winterswijkseweg 1, GROENLO
  • Ambachtstraat 4, DOETINCHEM

Veel bankzaken regelt u eenvoudig online. Via Rabo Online Bankieren of via de Rabo Bankieren App. Kijk voor meer info op www.rabobank.nl of bel met 074-245 67 89.

Rabo Online Bankieren

Rabobank Homepage

Voor het maken van een afspraak voor een hypotheekgesprek zijn wij ook via WhatsApp te bereiken. Stuur in dat geval een appje naar 06-44 04 25 17. Financieel Advies kunt u ook ontvangen via een Videogesprek.

Let op! Verjaardagskaarten van kinderen kunnen deze periode NIET worden ingewisseld. Daarnaast is de deadline voor het opheffen van safeloketten verruimd tot nader order. Hier hoeft u deze periode dus ook niet speciaal voor te komen.

Bijeenkomsten en evenementen

betreuren dat evenementen nu niet kunnen plaatsvinden, maar wij willen geen enkel risico lopen met de gezondheid van onze klanten en/of medewerkers. Wij zoeken naar een passende oplossing voor onze klanten en informeren u hierover zo spoedig mogelijk.

Veelgestelde vragen van ondernemers

Wij wijzen u hierbij op de pagina 'Veelgestelde vragen van ondernemers'. Deze pagina biedt u informatie over overheidsregelingen, verzekeringen, financieringen en betaaloplossingen en wordt regelmatig geupdate.

Lees meer

Samen verder

Maatregelen die wij als organisatie nemen om onze dienstverlening aan te passen aan de laatste richtlijnen vanuit de RIVM en de overheid, zodat we deze bijzondere periode samen goed doorkomen.

Met vriendelijke groet,
Robin Geerdink Directievoorzitter

Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen gelden voor onze kantoren gewijzigde openingstijden. Hieronder vind je onze gewijzigde openingstijden in 2020:

Goede Vrijdag
Paasweekend
Tweede Paasdag
Koningsdag
Bevrijdingsdag
Hemelvaartsdag
Tweede Pinksterdag
Kerstavond
Oudejaarsavond
vrijdag 10 april 2020
zaterdag 11 april 2020
maandag 13 april 2020
maandag 27 april 2020
dinsdag 5 mei 2020
donderdag 21 mei 2020
maandag 1 juni 2020
donderdag 24 december 2020
donderdag 31 december 2020
Kantoren gesloten
Hypotheek Inloopspreekuur (Hengelo) vervalt
Kantoren gesloten
Kantoren gesloten
Kantoren gesloten
Kantoren gesloten
Kantoren gesloten
Kantoren sluiten om 13.00 uur
Kantoren sluiten om 13.00 uur

Bankieren tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen kun je 24 uur per dag betaalopdrachten aanleveren via Rabo Internet- en Mobielbankieren. Een betaling naar een andere Rabobankrekening wordt altijd dezelfde dag bijgeschreven. Voor betaalopdrachten naar een rekening bij een andere bank gelden soms aangepaste verwerkingstijden. Houd daar tijdens de feestdagen rekening mee.

De Rabo Klantenservice is op nationale feestdagen telefonisch niet bereikbaar. Voor noodgevallen kun je 24/7 contact opnemen met Rabo Interhelp.

Lees meer over het betalingsverkeer rond de feestdagen

Postadres

Postbus 48
7550 AA
Hengelo OV

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven