Rabo ClubSupport 2020

Rabo ClubSupport

Verenigingen en clubs zijn essentieel voor onze samenleving. Als coöperatieve Rabobank investeren we jaarlijks een deel van onze winst in clubs en verenigingen via de campagne Rabo ClubSupport. Door de coronacrisis en de bijkomende maatregelen is de campagne dit jaar uitgesteld tot na de zomerperiode. Het bedrag dat we beschikbaar stellen verdelen onze leden via hun stemmen over de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Tijdslijnen

Onder voorbehoud van het verloop van de coronacrisis, ziet de campagne van 2020 er als volgt uit:

  • Begin september: Start inschrijfperiode clubs
  • Eind september: Einde inschrijfperiode clubs
  • 5 tot en met 25 oktober: Stemperiode
  • November: Finaleweek met uitslag

Stemmen

Dit jaar kun je je stem via de Rabo App uitbrengen. Voor de leden die geen gebruik maken van internetbankieren (en dus ook niet van de Rabo App) komt er een alternatieve stemroute beschikbaar. Hierover volgt voor de stemperiode meer informatie.

Maak als lid het verschil

Rabobank De Kempen stelt ook in 2020 weer een aanzienlijk bedrag ter beschikking aan Kempische clubs. Leden van de bank krijgen de mogelijkheid om te stemmen en verdelen zo het totaal bedrag over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Ben je klant maar nog geen lid en wil je via Rabo ClubSupport ook het verschil maken voor jouw club? Word dan (gratis) lid. Lid worden kan binnenkort gemakkelijk via de Rabo App. Stemmen mag dit jaar vanaf 12 jaar.

Rabo ClubSupport: Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt!

Bladel, 14-7-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn