Organisatie

Organisatie

Rabobank De Zuidelijke Baronie wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Corné de Vooght is directeur coöperatieve Rabobank De Zuidelijke Baronie. Corné is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Corné de Vooght

Corné de Vooght

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Peter van Heusden, voorzitter Corné Verlind Judith van Loon Corné van den Boogaart

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank De Zuidelijke Baronie denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit minimaal 30 en maximaal 50 leden. Zij praten namens de meer dan 22.500 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de regio Baarle-Nassau, Rucphen en Zundert. Heb je interesse in onze ledenraad, stuur dan een mail met motivatie en CV aan communicatie.zwn@rabobank.nl.

Onze ledenraad bestaat uit

Baarle-Nassau

Rudi Antens Anton van Beek Bart de Bresser Hans Geerts Ad Geerts Jan van Gorp Anouk Schellekens - van Hees Sandra van Hoek-Meyvis Peter Jansen Frans Laurijssen Jan Michielsen Guus van Tilborg William van Trier Marcel Verhoef Mariëlle van der Vorst

Rucphen

Anja Taks - Geerts Martijn Kerkhof Nico Koolen Eugène Rokx Leo Smits Koen Vermunt

Zundert

Hans Christianen Jurgen Hereijgers Bianca van Hees Loek Jochems Yvonne Sprangers-Oomen Ado Vermeeren Josan Voesenek Stef van Wesel
Een rol van betekenis

Wij zijn een coöperatie met leden in plaats van aandeelhouders. We staan dichtbij onze klanten en zijn sterk geworteld in de regio 'de Zuidelijke Baronie'. Door onze activiteiten dragen we bij aan de maatschappelijke en economische ontwikkeling van onze regio. Klanten kunnen hun betrokkenheid met de bank vormgeven door lid te worden. Rabobank De Zuidelijke Baronie telt ruim 22.500 leden. Zij worden vertegenwoordigt door de ledenraad, die uit minimaal 30 en maximaal 50 leden bestaat. De ledenraad praat regelmatig met de directie en de raad van commissarissen over de koers van de bank en de ontwikkelingen in de regio Baarle-Nassau, Rucphen en Zundert.

Meer over onze ledenraad
Lid worden van de ledenraad