Financiële ondersteuning van verenigingen en stichtingen

Samen bereik je meer dan alleen.

Coöperatief Dividend

Rabobank De Zuidelijke Baronie geeft een deel van de winst terug aan de samenleving. Dit noemen we ons Coöperatief Dividend.

Rabobank Clubkas Campagne

Om de lokale samenleving te versterken investeert Rabobank De Zuidelijke Baronie elk jaar een deel van haar winst - het zogenaamde coöperatief dividend - in het lokale verenigingsleven binnen de Zuidelijke Baronie.
Wij dragen het lokale verenigingsleven een warm hart toe. Daarom vindt voor het 3e jaar op rij de Rabobank Clubkas Campagne plaats: dé centrale vorm van ondersteuning van activiteiten en evenementen van verenigingen en stichtingen vanuit het Coöperatief Dividend.

Hoe werkt het?

Wij stellen €225.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Dit bedrag verdelen de leden van Rabobank De Zuidelijke Baronie onder verenigingen en stichtingen die meedoen aan de actie. Zij ontvangen een digitale stemcode waarmee zij 5 stemmen mogen verdelen (let op: maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting). Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, hoe hoger de bijdrage die een vereniging of stichting ontvangt. 

Inschrijven

Aanmelden voor verenigingen en stichtingen is mogelijk tot 1 maart 2018. De voorwaarden en criteria waar zij aan dienen te voldoen, leest u op de Rabobank Clubkas Campagne-website.

Belangrijke data

  • 8 december 2017: start inschrijfperiode voor verenigingen en stichtingen
  • 28 februari 2018: laatste dag inschrijven voor verenigingen en stichtingen
  • 4 april tot en met 16 april: stemperiode voor leden

Ga naar de Rabobank Clubkas Campagne-website

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven