Rabo ClubSupport

Onze clubs en verenigingen zijn ongelofelijk waardevol, omdat ze ons bij elkaar brengen. Daarom investeert Rabobank haar kennis, netwerk en een deel van de winst in clubs en verenigingen, zodat we met elkaar ons land - buurt voor buurt - sterker maken. Binnen Rabobank De Zuidelijke Baronie doen we dit met Rabo ClubSupport en Verenigingsondersteuning.

Rabo ClubSupport

Verenigingen en stichtingen versterken de lokale samenleving en zijn van belang voor de leefbaarheid in onze regio. Daarom geven we een deel van onze winst terug aan het verenigingsleven. Vanaf 2019 heet deze landelijke campagne Rabo ClubSupport. Met deze campagne krijgen lokale verenigingen en stichtingen een financiële bijdrage en beslissen de leden mee in de verdeling van het budget.

In 2020 heeft Rabobank De Zuidelijke Baronie € 225.000 beschikbaar gesteld voor Rabo ClubSupport. Hiervan is € 5.000 verdeeld over de twintig Corso Buurtschappen. Daarnaast ondersteunen we basisscholen in ons werkgebied met een bijdrage van € 1,50 per leerling voor het organiseren van sociaal culturele activiteiten. Er blijft dan nog ruim € 210.000 over voor de lokale verenigingen en stichtingen. Onze leden hebben bepaald hoe dit bedrag verdeeld wordt door 5 stemmen uit te brengen op de club sdie zij een warm hart toedragen. Dit 2020 zijn er maar liefst 34.395 stemmen uitgebracht. Hoe meer stemmen een club krijgt, des te groter de bijdrage is die de club ontvangt. De bijdrage kan oplopen tot een maximum van € 2.500.

Graag feliciteren wij 501 verenigingen en stichtingen met hun opgehaalde geldbedrag!

Meer over Rabo ClubSupport lees je hier

felicitatievideo youtubelink

Bekijk de volledige uitslag via onderstaande link of zoek jouw club op

Verenigingsondersteuning

Iedere vereniging en stichting heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag met het realiseren ervan. Met Rabo ClubSupport, de Club van het Jaar Verkiezing en vanaf 2020 ook met Verenigingsondersteuning. Samen met onze partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, gaan we aan de slag om verenigingen en stichtingen in De Zuidelijke Baronie duurzaam sterker te maken.

Meer over Verenigingsondersteuning lees je hier

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur