Financiële ondersteuning van verenigingen en stichtingen

Samen bereik je meer dan alleen.

Coöperatief Dividend

Rabobank De Zuidelijke Baronie geeft een deel van de winst terug aan de samenleving. Dit noemen we ons Coöperatief Dividend.

Rabobank Clubkas Campagne

Verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank De Zuidelijke Baronie kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Financiële ondersteuning van 'vaste' activiteiten en evenementen van verenigingen en stichtingen

De ledenraad van Rabobank De Zuidelijke Baronie stelde een vernieuwd beleid vast voor de financiële ondersteuning van het lokale verenigingsleven. Uitgangspunt hierin is dat de Rabobank Clubkas Campagne de énige vorm van financiële ondersteuning voor de 'vaste' activiteiten en evenementen is. Dit betekent dat als een club of vereniging niet deelneemt aan de Rabobank Clubkas Campagne deze in 2017 niet in aanmerking komt voor een bijdrage. De eerstvolgende gelegenheid om hiervoor in aanmerking te komen is door deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Een toelichting op het vernieuwde beleid en de voorwaarden en criteria van de Rabobank Clubkas Campagne leest u op de Rabobank Clubkas Campagne-website.

Leden beslissen

De leden van onze bank mogen hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, hoe hoger de bijdrage die een vereniging of stichting ontvangt.

Ga naar de Rabobank Clubkas Campagne-website

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven