Rabo ClubSupport

Onze clubs en verenigingen zijn ongelofelijk waardevol, omdat ze ons bij elkaar brengen. Daarom investeert Rabobank haar kennis, netwerk en een deel van de winst in clubs en verenigingen, zodat we met elkaar ons land - buurt voor buurt - sterker maken. Binnen Rabobank De Zuidelijke Baronie doen we dit met Rabo ClubSupport en Verenigingsondersteuning.

Rabo ClubSupport

Verenigingen en stichtingen versterken de lokale samenleving en zijn van belang voor de leefbaarheid in onze regio. Daarom geven we een deel van onze winst terug aan het verenigingsleven. Vanaf 2019 heet deze landelijke campagne Rabo ClubSupport. Met deze campagne krijgen lokale verenigingen en stichtingen een financiële bijdrage en beslissen de leden mee in de verdeling van het budget.

Rabo ClubSupport 2020 gaat na de zomer van start. Begin september ontvangen verenigingen en stichtingen een uitnodiging om zichzelf in te schrijven. Dit kan t/m 30 september. Van 5 t/m 25 oktober kunnen leden hun stem uit brengen op hun favoriete clubs. Het moment om actief campagne te voeren voor jouw club. Begin november zal de uitslag bekend worden gemaakt en krijgen de deelnemende clubs hun cheque uitgereikt.

Heb je in de eerste week van september geen uitnodiging per mail of per post ontvangen om in te schrijven als vereniging of stichting? Mail dan naar communicatie.dzb@rabobank.nl.

Meer over Rabo ClubSupport lees je hier

Terugblik Rabo ClubSupport 2019

Rabo ClubSupport 2019 was magisch! Met onze Rabo Caravan zijn we door de hele Zuidelijke Baronie gereden en hebben we 8 feestelijke uitreikingen gehad. € 225.000 van onze winst hebben we verdeeld over 495 lokale clubs, stichtingen, verenigingen, Corso buurtschappen en 20 basisscholen.

Benieuwd wat de clubs in de Zuidelijke Baronie in 2019 vanuit Rabo ClubSupport hebben ontvangen?

Bekijk hier de uitslag van Rabo-ClubSupport

Bekijk het foto-album

Bekijk de aftermovie

Verenigingsondersteuning

Iedere vereniging en stichting heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag met het realiseren ervan. Met Rabo ClubSupport, de Club van het Jaar Verkiezing en vanaf 2020 ook met Verenigingsondersteuning. Samen met onze partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, gaan we aan de slag om verenigingen en stichtingen in De Zuidelijke Baronie duurzaam sterker te maken.

Meer over Verenigingsondersteuning lees je hier

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven