Rabo ClubSupport

Donaties

We geven een deel van onze winst terug aan de samenleving. Rabobank De Zuidelijke Baronie doneert vanuit de Rabo ClubSupport.

Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen in de Zuidelijke Baronie. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Meer over Rabo ClubSupport lees je op Rabobank.nl/clubsupport.

Of bezoek ons lokale pagina.

Bekijk hier de landelijke voorwaarden en lokale voorwaarden voor deelname en een overzicht van veelgestelde vragen.

Landelijke voorwaarden

Lokale voorwaarden

Veelgestelde vragen

Rabo ClubSupport 2019 was magisch!

Van 7 t/m 12 oktober 2019 zijn we extra dichtbij geweest en hebben we je laten zien hoe we de Zuidelijke Baronie duurzaam sterker willen maken. In deze periode is onze Caravan door de hele Zuidelijke Baronie gereden en hebben we 8 feestelijke uitreikingen van Rabo ClubSupport gehad. 495 clubs hebben hun cheque opgehaald en er zijn cheques uitgedeeld aan 20 basisscholen. Ook is de Weekkalender 2020 uitgereikt, met hierin tekeningen van kinderen van groep 6 en 7 van de basisscholen in ons werkgebied met ideeën om hun omgeving mooier te maken. 2 van deze ideeën gaan we daadwerkelijk uitvoeren voor tegen bedrag van € 1.000!

€ 225.000 van onze winst hebben we uiteindelijk verdeeld over lokale clubs, stichtingen, verenigingen, Corso buurtschappen en basisscholen zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

We hebben genoten van deze week en hopen dat jullie het ook een feest vonden! Op korte termijn plaatsen we hier een terugblik naar deze magische week, in de vorm van een aftermovie en foto-album.

Benieuwd naar wat de clubs in de Zuidelijke Baronie in 20189 vanuit de Rabo ClubSupport hebben ontvangen?

Bekijk hier meer

Een nieuw jasje

De afgelopen jaren konden clubs zich aanmelden voor de Rabobank Clubkas Campagne. Met ingang van 2019 heeft deze campagne een ander jasje gekregen en gaat deze verder als de Rabo ClubSupport. Benieuwd naar wat de clubs in de Zuidelijke Baronie in 2018 vanuit de Rabobank Clubkas Campagne hebben ontvangen?

Bekijk de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne 2018

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven