Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Vestigingen en openingstijden ivm corona

In onze online dienstverlening is een digitale versnelling ontstaan. Onze klanten regelen hun bankzaken nu via internet, via de Rabo App of via een videogesprek wanneer het hen uitkomt. Het bezoek aan onze kantoren is daardoor fors teruggelopen. De maatregelen tegen het coronavirus versterken de behoefte aan online bankieren.

Kantoor Zundert en Baarle-Nassau geopend

Dat we nu vanuit minder bankkantoren werken, betekent niet dat we minder 'dichtbij' zijn. Met onze wortels in de lokale maatschappij blijft betrokkenheid van grote waarde. Voor bankzaken die je niet online of telefonisch kunt uitvoeren, ben je in de Zuidelijke Baronie vanaf maandag 29 juni van harte welkom op kantoor Zundert (Bredasweg 1) en kantoor Baarle-Nassau (Singel 4).

Bekijk hieronder de actuele openingstijden.

We volgen de richtlijnen van de overheid en de richtlijnen van het RIVM op het gebied van hygiëne, 1,5 meter afstand en maximum aantal mensen binnen in een ruimte. Dit betekent dat we ook een maximum hanteren van het aantal mensen dat in de bankhal aanwezig is. Heb je klachten, dan vragen we je een nieuwe afspraak te maken via (013) 507 40 00.

Hulp bij bankieren

Indien je niet in staat bent om bepaalde bankzaken zelf te regelen, willen wij je daarbij graag ondersteunen. Je kunt hulp krijgen bij de volgende onderwerpen: een betaalrekening openen, een verzekering afsluiten, een volmacht opstellen, werken met internetbankieren. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen of te storten bij de adviseur die bij je langs komt. Bel ons om een afspraak te maken. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (013) 507 40 00.

Aangepaste telefonische openingstijden wegens coronavirus

Door de tweede golf van corona wordt er momenteel vaker naar de bank gebeld. Hierdoor staat onze telefonische bereikbaarheid onder druk. Dit zorgt voor langere wachttijden voor onze klanten en een hoge werkdruk bij onze adviseurs. Daarom passen we onze telefonische openingstijden aan.

Vanaf maandag 2 november zijn onze telefonische openingstijden:

 • maandag t/m vrijdag van 08.00 – 18.00 uur
 • zaterdag van 08.30 – 17.30 uur

Chatten blijft wel mogelijk in de avond op maandag t/m vrijdag tot 21.00 uur.

Buiten deze openingstijden zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor nood, zoals verlies of diefstal van een bankpas of creditcard via onze 24/7 dienstverlening. 

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Wijziging openingstijden tijdens feestdagen

 • Vrijdag 10 april (Goede Vrijdag): ons kantoor in Zundert is regulier geopend van 09.00 tot 17.00 uur
 • Maandag 13 april (2e Paasdag): Gesloten.
 • Maandag 27 april (Koningsdag): Gesloten.
 • Dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag): Gesloten.
 • Donderdag 21 mei (Hemelvaart): Gesloten.
 • Maandag 1 juni (2e Pinksterdag): Gesloten.
 • Zaterdag 5 december (Sinterklaas): Gesloten.
 • Donderdag 24 december (Kerstavond): ons contactpunt in Gilze is regulier geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Onze kantoren in Baarle-Nassau en Zundert zijn tot 16.00 uur i.p.v. 17.00 uur geopend. Avondafspraken maken is niet mogelijk. Het Inloopspreekuur Wonen tussen 17.30 en 20.00 uur in Baarle-Nassau en Zundert gaat niet door.
 • Vrijdag 25 december (1e kerstdag): Gesloten.
 • Zaterdag 26 december (2e kerstdag): Gesloten.
 • Donderdag 31 december (Oudjaar): ons contactpunt in Gilze is regulier geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Onze kantoren in Baarle-Nassau en Zundert zijn tot 16.00 uur i.p.v. 20.00 uur geopend. Avondafspraken maken is niet mogelijk.

Op de momenten dat wij gesloten zijn, zoals op zon- en feestdagen, gaan je bankzaken toch door. Je kunt 24 uur per dag bankieren via internet of de Rabo Bankieren App. Zo blijven we dichtbij en bereikbaar.

Contactpunten

Rayon Baarle-Nassau:

 • Baarle-Nassau, kantoor Rabobank - Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur en op dinsdag tot 20.00 uur geopend
 • Gilze, Cultureel Centrum De Schakel - Gesloten *

Rayon Rucphen:

 • Rucphen, Raadhuisplein 4, Rabo Woonpunt - update 29 september: wegens de aangescherpte coronamaatregelen is er tijdelijk geen Rabobank adviseur aanwezig bij het Rabo Woonpunt.
 • St. Willebrord, Gemeenschapshuis De Lanteern - Gesloten *

Rayon Zundert:

 • Zundert, kantoor Rabobank - Maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op dinsdag tot 20.00 uur geopend

* Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn de contactpunten in St. Willebrord en Gilze tot nadere berichtgeving gesloten.

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven