Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Vestigingen en openingstijden ivm corona

In onze online dienstverlening is een digitale versnelling ontstaan. Onze klanten regelen hun bankzaken nu via internet, via de Rabo App of via een videogesprek wanneer het hen uitkomt. Het bezoek aan onze kantoren is daardoor fors teruggelopen. De maatregelen tegen het coronavirus versterken de behoefte aan online bankieren.

Kantoor Zundert en Baarle-Nassau geopend

Dat we nu vanuit minder bankkantoren werken, betekent niet dat we minder 'dichtbij' zijn. Met onze wortels in de lokale maatschappij blijft betrokkenheid van grote waarde. Voor bankzaken die je niet online of telefonisch kunt uitvoeren, ben je in de Zuidelijke Baronie vanaf maandag 29 juni van harte welkom op kantoor Zundert (Bredasweg 1) en kantoor Baarle-Nassau (Singel 4).

Bekijk hieronder de actuele openingstijden.

We volgen de richtlijnen van de overheid en de richtlijnen van het RIVM op het gebied van hygiëne, 1,5 meter afstand en maximum aantal mensen binnen in een ruimte. Dit betekent dat we ook een maximum hanteren van het aantal mensen dat in de bankhal aanwezig is. Heb je klachten, dan vragen we je een nieuwe afspraak te maken via (013) 507 40 00.

Hulp bij bankieren

Indien je niet in staat bent om bepaalde bankzaken zelf te regelen, willen wij je daarbij graag ondersteunen. Je kunt hulp krijgen bij de volgende onderwerpen: een betaalrekening openen, een verzekering afsluiten, een volmacht opstellen, werken met internetbankieren. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen of te storten bij de adviseur die bij je langs komt. Bel ons om een afspraak te maken. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (013) 507 40 00.

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

In verband met extra veiligheidsmaatregelen is een beperkt aantal sealbagautomaten beschikbaar tussen 06.00 uur en 18.30 uur. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Wijziging openingstijden tijdens feestdagen

 • Vrijdag 10 april (Goede Vrijdag): ons kantoor in Zundert is regulier geopend van 09.00 tot 17.00 uur
 • Maandag 13 april (2e Paasdag): Gesloten.
 • Maandag 27 april (Koningsdag): Gesloten.
 • Dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag): Gesloten.
 • Donderdag 21 mei (Hemelvaart): Gesloten.
 • Maandag 1 juni (2e Pinksterdag): Gesloten.
 • Zaterdag 5 december (Sinterklaas): Gesloten.
 • Donderdag 24 december (Kerstavond): ons contactpunt in Gilze is regulier geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Onze kantoren in Baarle-Nassau en Zundert zijn tot 16.00 uur i.p.v. 17.00 uur geopend. Avondafspraken maken is niet mogelijk. Het Inloopspreekuur Wonen tussen 17.30 en 20.00 uur in Baarle-Nassau en Zundert gaat niet door.
 • Vrijdag 25 december (1e kerstdag): Gesloten.
 • Zaterdag 26 december (2e kerstdag): Gesloten.
 • Donderdag 31 december (Oudjaar): ons contactpunt in Gilze is regulier geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Onze kantoren in Baarle-Nassau en Zundert zijn tot 16.00 uur i.p.v. 20.00 uur geopend. Avondafspraken maken is niet mogelijk.

Op de momenten dat wij gesloten zijn, zoals op zon- en feestdagen, gaan je bankzaken toch door. Je kunt 24 uur per dag bankieren via internet of de Rabo Bankieren App. Zo blijven we dichtbij en bereikbaar.

Contactpunten

Rayon Baarle-Nassau:

 • Baarle-Nassau, kantoor Rabobank - Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur en op dinsdag tot 20.00 uur geopend
 • Gilze, Cultureel Centrum De Schakel - Gesloten *

Rayon Rucphen:

 • Rucphen, Raadhuisplein 4, Rabo Woonpunt - Van woensdag t/m vrijdag tussen 9.30 - 13.00 en 13.30 - 17.00 uur kun je hier voor je woonvragen binnenlopen zonder een afspraak te maken.
 • St. Willebrord, Gemeenschapshuis De Lanteern - Gesloten *

Rayon Zundert:

 • Zundert, kantoor Rabobank - Maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op dinsdag tot 20.00 uur geopend

* Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn de contactpunten in St. Willebrord en Gilze tot nadere berichtgeving gesloten.

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven