Rabo &Co

Onze coöperatieve bijdrage

Rabobank sponsort een beperkt aantal verenigingen en events op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. In Fryslân is Rabobank (mede)sponsor van een aantal Friese sporten zoals kaatsen en fierljeppen. Landelijk heeft Rabobank partnerships met onder andere NOC*NSF en Kunstbende. Sponsoring geschiedt veelal op initiatief van de Rabobank.

Rabo ClubSupport

Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. Tijdens Rabo ClubSupport kunnen onze leden hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Maatschappelijke impact

Met onze klanten, leden en partners bundelen we onze krachten om te werken aan initiatieven die onze gezamenlijke leefwereld versterken. Samen realiseren we oplossingen voor financieel gezonder leven, duurzaam wonen, duurzaam ondernemen en de voedsel- en energietransitie.

Benieuwd hoe de coöperatieve Rabobank bijdraagt bij jou in de buurt?

Coöperatiefonds

Via het Coöperatiefonds steunt onze bank initiatieven die regio Drachten Noordoost Friesland versterken. Om in aanmerking te komen voor een bijdrage uit dit fonds dient te worden aangetoond dat de donatie bijdraagt aan duurzame ontwikkeling van ons werkgebied.