Rabobank Clubkas Campagne 2017

Rabobank Clubkas Campagne Juichen

Vertegenwoordigers van verenigingen en stichtingen opgelet! Ook dit jaar voert Rabobank Graafschap weer de Rabobank Clubkas Campagne. Voor 2017 is een totaalbedrag van € 150.000,00 beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Graafschap. Dit is maar liefst € 50.000,00 meer dan vorig jaar!

Wie kunnen er stemmen?

Tijdens de stemperiode tussen 7 april en 21 april beslissen onze leden hoe het totaalbedrag wordt verdeeld. Ieder lid van Rabobank Graafschap ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er twee op dezelfde club mogen uitbrengen. Deze stemmen zijn dus geld waard. Bent u nog geen lid? Dan kunt u tot 7 februari lid worden en meestemmen. Het lidmaatschap kunt u aanvragen via www.rabobank.nl/graafschap onder het blokje 'De voordelen van het lidmaatschap'.

Lid worden

Extra beloning in 2017!

De top drie van verenigingen en stichtingen met de meeste stemmen, worden door Rabobank Graafschap dit jaar extra in het zonnetje gezet. Zij ontvangen als dank voor de promotie en de inzet een extra geldbedrag. De winnaar ontvangt € 3.000,00 bovenop het gewonnen bedrag. De tweede prijs ontvangt een extra bedrag van € 1.500,00 en de derde € 750,00. Breng dus zo veel mogelijk leden van Rabobank Graafschap in beweging om op je vereniging of stichting te stemmen. We stellen hiervoor gratis digitale promotie materialen beschikbaar. Nadere informatie ontvangt u na inschrijving. U kunt natuurlijk ook zelf acties verzinnen om te laten weten dat u meedoet aan de Rabobank Clubkas.

Prijsuitreiking

In mei worden de winnaars en de gewonnen bedragen bekend gemaakt. Let op: er geldt een minimum van 10 stemmen voor uitkering. Zorg dat u voldoende stemmen binnenhaalt. 

Stemkaart ontvangen voor de Rabobank Clubkas Campagne?

Hebt u de stemkaart in de bus ontvangen? Breng dan tussen 7 en 21 april uw stem uit, want uw stem is geld waard!
Als lid heeft u van ons vijf stemmen ontvangen die u kunt uitbrengen op uw favoriete club, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club.

Naar de stemmodule

Doetinchem, 19-1-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail