Organisatie

Organisatie

Rabobank Groene Hart Noord wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Wim Nobel is directeur coöperatieve Rabobank Groene Hart Noord. Wim is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Wim Nobel

Wim Nobel

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Esther Raats, voorzitterSander BlomEdwin ten Brink

Ledenraad

De ledenraad denkt en beslist mee over het beleid van Rabobank Groene Hart Noord. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 27 leden. Deze personen zijn verdeeld over 2 klankbordgroepen: Bedrijven en Particulieren. Zij praten namens ruim 20.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio Groene Hart Noord.

Onze ledenraad bestaat uit

Klankbordgroep Particulieren

Koen de BoerHenny FreitagIneke HielPien KemelingJan de KortCarel PaardekooperRoos RijlaarsdamDante SchramaHarry WintersTheo van der WeijdenOnno Zwart

Klankbordgroep Bedrijven

Angeline AkkerToob AlersSanny AsbaiEric CarreePeter ChaudronDaan EgbertsTijmen de GelderJoyce van der HoornSofie van der MeerRemko RoestMartien SeijsenerMargriet TaamsLeon VeenhuijzenAdri VolwaterHerman VreeburgJohn van der Voorn

Lid worden van de ledenraad