Organisatie

Rabobank Haarlem-IJmond wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Jerry Notenboom is directeur coöperatieve Rabobank Haarlem-IJmond. Jerry is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Jerry Notenboom

Jerry Notenboom

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Haarlem-IJmond denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 21 leden. Zij praten namens de meer dan 30.500 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio Haarlem-IJmond.

Word jij ook ledenraadslid?
Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van Rabobank Haarlem-IJmond. Samen met de andere ledenraadsleden vervul jij een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank. Als ledenraadslid vertegenwoordig je onze leden: je weet wat leden en klanten belangrijk vinden en bent actief in één of meer lokale netwerken. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar voor leden, klanten en inwoners van jouw leefomgeving. Natuurlijk verwachten we bepaalde competenties van een ledenraadslid. Check de profielschets voor meer informatie. Onze ledenraad vormt zoveel mogelijk een afspiegeling van onze leden in de regio Haarlem-IJmond. Ook daarom nodigen wij graag jonge kandidaten en/of kandidaten met een cultureel diverse achtergrond van harte uit te reageren.

Hoe stel je je kandidaat?
Solliciteer hier. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met een selectiecommissie. Daarin vertellen we je meer over de rol en taken van de ledenraad. Uiteraard kun je dan ook jouw vragen stellen.

Alumnigroep van de ledenraad Rabobank Haarlem-IJmond
Als oud ledenraadslid kan je deelnemen aan de Alumnigroep van de ledenraad Rabobank Haarlem-IJmond. De alumnigroep is een goede manier om met de lokale Rabobank in contact te blijven en lokaal impact te maken. De Alumnigroep heeft geen formele rol zoals de Ledenraad dat heeft. De focus ligt dan ook op een signalerende en verbindende rol.

Wat levert het op?
We brengen je vroegtijdig op de hoogte van acties en initiatieven die de lokale samenleving kunnen versterken. Denk bijvoorbeeld aan Rabo ClubSupport. We nodigen je een aantal keer per jaar uit voor bijeenkomsten en sociale events waarbij we je ook bijpraten wat we gezamenlijk voor elkaar hebben gekregen.

Ook heb je korte lijntjes met de commissies van de coöperatiefondsen waardoor je bijvoorbeeld lokale initiatieven kan aandragen. Zo blijf je de ogen en oren van de lokale Rabobank, waardoor we nog beter in staat zijn om de behoeften en uitdagingen binnen ons leefgebied te begrijpen en samen aan te pakken!

Wil je lid worden van de Alumnigroep? Stuur dan een WhatsApp berichtje naar Hans Westerman (06-11721900).