Organisatie

Rabobank Haarlem-IJmond wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Jerry Notenboom is directeur coöperatieve Rabobank Haarlem-IJmond. Jerry is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Jerry Notenboom

Jerry Notenboom

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Haarlem-IJmond denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 22 leden. Zij praten namens de meer dan 30.500 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio Haarlem-IJmond.

Word jij ook ledenraadslid?

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van Rabobank Haarlem-IJmond. Samen met de andere ledenraadsleden vervul jij een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank. Als ledenraadslid vertegenwoordig je onze leden: je weet wat leden en klanten belangrijk vinden en bent actief in één of meer lokale netwerken. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar voor leden, klanten en inwoners van jouw leefomgeving. Natuurlijk verwachten we bepaalde competenties van een ledenraadslid. Check de profielschets voor meer informatie. Onze ledenraad vormt zoveel mogelijk een afspiegeling van onze leden in de regio Haarlem-IJmond. Ook daarom nodigen wij graag jonge kandidaten en/of kandidaten met een cultureel diverse achtergrond van harte uit te reageren.


Hoe stel je je kandidaat?

Solliciteer hier. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met een selectiecommissie. Daarin vertellen we je meer over de rol en taken van de ledenraad. Uiteraard kun je dan ook jouw vragen stellen.