Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Coronamaatregelen Rabobank Haarlem-IJmond

Let op: Tijdens de feestdagen zijn er gewijzigde openingstijden. Kijk bij het kopje ‘gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen’ voor een compleet overzicht.

De vestigingen aan het Stationsplein in Beverwijk, Dokweg 17A in IJmuiden, Julianapark 60 en Dreef 40 in Haarlem en Binnenweg 93-95 in Heemstede zijn normaal geopend van maandag van 11.00 uur tot 17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

De vestiging aan het Burgemeester Nielenplein in Heemskerk is permanent gesloten.

Buiten deze kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar via (023) 513 35 00.

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

In verband met extra veiligheidsmaatregelen is een beperkt aantal sealbagautomaten beschikbaar tussen 06.00 uur en 18.30 uur. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Geldmaat

Dit jaar maken de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank langzaamaan plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten.

Waarom Geldmaat?

We betalen steeds minder contant. Hierdoor neemt het gebruik van geldautomaten af. Om contant geld toch voor iedereen beschikbaar te houden, werken ABN AMRO, ING, Rabobank en Geldmaat aan een efficiënter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten. Dit jaar ziet u steeds meer geldmaten verschijnen. En de automaten zien er straks niet alleen hetzelfde uit, ze werken ook allemaal hetzelfde. Handig!

Vind een geldautomaat in uw buurt

Wilt u geld opnemen of storten? Dan is er altijd een automaat in de buurt. Kijk op de locatiewijzer voor een overzicht van alle automaten van Geldmaat, ABN AMRO, ING en Rabobank. Zo vindt u eenvoudig een automaat bij u in de buurt. Benieuwd naar wat er verandert in uw gemeente? Bekijk dan de planning.

Geldmaat

Locatiewijzer

Planning

Routebeschrijving hoofdkantoor Dreef, Haarlem

Openingstijden feestdagen 2020

  • Kerstavond donderdag 24 december: kantoren zijn geopend tot 16:00, telefonisch bereikbaar tot 21:00
  • 1e en 2e kerstdag vrijdag 25 en zaterdag 26 december: gesloten
  • Oudjaarsdag donderdag 31 december: kantoren zijn geopend tot 16:00, telefonisch bereikbaar tot 21:00
  • Nieuwjaarsdag vrijdag 1 januari 2021: gesloten

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven