Organisatie

Organisatie

Rabobank Hart van Brabant wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Remco Kuipéri is directeur coöperatieve Rabobank Hart van Brabant. Remco is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Remco Kuipéri

Remco Kuipéri

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) van Rabobank Hart van Brabant houdt toezicht op de directeur en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Gerty Lensvelt, voorzitterBart BeunePierre van Oort

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Hart van Brabant denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 40 leden. Zij praten namens de meer dan 18.000 leden regelmatig met de directeur over ontwikkelingen in onze regio.

Onze ledenraad bestaat uit

Henk AbrahamsEline van den Berg-RobbenBen BruursJohn CornelissenJanneke van DalCarry DamenRob DenissenMaartje DimmersTiny van DoverenHannie van EmpelRoland HaansBas van HattumCoen van HeesWim HooijenJan de JongStef KolenWillem KooijmansEmmelie KuijpersGer van LaakHarrie MarsmanSylvia van Meel-MeuzelaarErik-Jan van der MeijsEmma MoonenJeroen OerlemansVincent van RijsewijkRieke van Roessel- van EschErnest SanderseHennie van SchootenBente VerstijnenBob VoermansMiranda WijnstekersBart Jan Wulfse

Lid worden van de ledenraad