Organisatie

Organisatie

Rabobank Kop van Noord-Holland wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Harry Nieuwenhuizen is directeur coöperatieve Rabobank Kop van Noord-Holland. Harry is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Harry Nieuwenhuizen

Harry Nieuwenhuizen

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Ruud Ramaekers, voorzitter Leonie van den Hoek Piet-Wim Klaver Roy Slort Isabel van der Star

Ledenraad

De ledenraad vertegenwoordigt de leden uit de gemeenten Texel, Den Helder, Schagen en Hollands Kroon. Ledenraadsleden zijn echte ambassadeurs van Rabobank Kop van Noord-Holland. Zij hebben een belangrijke rol in de toekomst van onze bank.

Ledenraadsleden adviseren de directie over het beleid en actuele onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de sluiting van kantoren. Zij vertellen wat ze horen en zien in hun omgeving. Ook stellen ze vragen om de directie scherp te houden.

Onze ledenraad bestaat uit

Niké Admiraal, Schagen Paul Alkemade, Anna Paulowna Dick van Barneveld, Den Burg Dirk van den Berg, Barsingerhorn Clarike Dijkstra, Anna Paulowna Monique Doeleman, Wieringerwaard Immetje Duin, Den Burg Bo-Anne van Egmond, Den Helder Khosrou Golzad, Den Helder Franco Hamelink, Den Oever Chantal van den Heuvel , Wieringerwerf Dennis den Hollander, Hippolytushoef Lisa van der Hout, Breezand Manon van Hurck-Schilder, ’t Zand Jeroen van het Kaar, Barsingerhorn Peter Koorn, Den Burg Marianne Langeveld-van Heerwaarden, De Cockdorp Klaas Lap, Den Hoorn Lisa Netten, Julianadorp John Pannekeet Marjon van de Reijken, De Koog Melanie Schintz-Privée Dirk Schoen, Schagen Lex Smit, Schagen André van der Weijde, Middenmeer Teun van Wijngaarden, Schagen Patrick de Wit, Wieringerwaard Kees de Wit, ‘t Zand

Lid worden van de ledenraad