Organisatie

Organisatie

Rabobank Leiden - Katwijk wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Marius Hovius is directeur coöperatieve Rabobank Leiden - Katwijk. Marius is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Marius Hovius

Marius Hovius

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) van Rabobank Leiden-Katwijk houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Jaap Meinert Haasnoot, voorzitterLeendert JonkerMaaike Lycklama à Nijeholt

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Leiden-Katwijk denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 25 leden. Zij praten namens de meer dan 20.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio Leiden en Katwijk.

Onze ledenraad bestaat uit

Mike van Bemmelen Houssin Bezzai Coen Breedveld Joachim van Diest Lucien Geelhoed Willem Guijt Annette ter Haar Amar Harrouii Arian Khoshchin Joost Kokje Richard van Laar Nathalie Lecina Rob Manders Jonathan de Mooij Sanne Mooren Dieneke van Os Jan Arie Oudshoorn André van Rhijn Marcus Rolloos Nicoline Schuitemaker Ellen Simons Roosmarijn van de Velde Theo Versnel Jan Wesseldijk Henny van Egmond Sjoerd Duijst

Lid worden van de ledenraad