Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan sluiten wij een deel van onze kantoren en hebben de overige kantoren aangepaste openingstijden.

De datum van het sluiten van de kantoren aan de Lijtweg in Oegstgeest en aan de Van Diepeningenlaan in Leiderdorp is vervroegd: de kantoren zijn per direct gesloten. Je kunt ons inmiddels elke dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur bezoeken in het Gemeentehuis in Leiderdorp en in het Dorpscentrum in Oegstgeest. Kijk voor de beschikbaarheid van de geld- en stortautomaten verder op deze pagina.

Rabobank blijft dichtbij

De vestigingen aan de Schipholweg 9 in Leiden en aan de Valkenburgseweg 2 in Katwijk zijn geopend van 9:00 tot 17:30 uur. Ook kun je 24 uur per dag via internet of telefoon uw bankzaken regelen én zijn wij telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer (071) 700 6000 (particulieren) of (071) 700 6100 (zakelijk). Meer informatie rondom onze dienstverlening vind je op Rabobank.nl/corona. Hier vind je ook welke Rabobank kantoren in de regio nog meer geopend zijn.

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

In verband met extra veiligheidsmaatregelen is een beperkt aantal sealbagautomaten beschikbaar tussen 06.00 uur en 18.30 uur. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Mobiele adviseurs

Mobiele adviseurs

Bent u niet in staat uw bankzaken online te regelen of naar een van onze vestigingen te komen? Bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom of lichamelijke beperkingen? Onze mobiele adviseurs komen bij u thuis om u te helpen bij uw bankzaken.

De meeste dagelijkse bankzaken kunnen bij u thuis geregeld worden, zoals;

  • openen van een betaal- en /of spaarrekening;
  • volmacht verlenen;
  • hulp bij het invullen van overschrijvingsformulieren;
  • uitleg over contant geld bestellen via de Geldservice;
  • advies over sparen;
  • afsluiten van een verzekering;
  • hulp bij bankieren via internet of mobiel.

Maak een afspraak

Op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur staan de mobiele adviseurs voor u klaar. Zij komen kosteloos bij u langs. Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van de mobiele adviseurs? Bel dan met (071) 700 6000.

Servicepunten: De Zwanenburg en Calla

Naast het maken van een afspraak is het vanaf nu dus ook mogelijk een bezoek te brengen aan een van de servicepunten van de bank. Zij helpen de bezoekers met het regelen van dagelijkse bankzaken zoals het openen van een rekening, het verlenen van een volmacht of hulp met internetbankieren.

  • Elke dinsdag van 9:00 tot 12:30 uur zijn de mobiele adviseurs aanwezig in De Zwanenburg in Katwijk. 
  • Elke donderdagochtend van 10:00 uur tot 11:00 uur aanwezig in Calla in Rijnsburg. 

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven