Organisatie

Organisatie

Rabobank Lek en Merwede wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Roelf Polman geeft als Directeur Coöperatieve Rabobank leiding aan Rabobank Lek en Merwede. Hij ontwikkelt de strategie en het beleid van de bank.

Roelf Polman

Roelf Polman

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) van Rabobank Lek en Merwede houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Marcel van Buren (voorzitter) Marcel van Bijnen Joop Hylkema Jan Kuiper Marja Roza

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Lek en Merwede denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 35 leden. Zij praten namens de meer dan 16.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de regio.

Onze ledenraad bestaat uit

Gorinchem

Sjoerd Goedhart Elise Kwant Myron Muilenburg Annemieke van Voornveld Marleen van Zwienen

Vijfheerenlanden

Petra de Jong Peter van Lindenberg Henk Verrips Henri Wijnmaalen Arthur Xhiuti

Hardinxveld-Giessendam

Henri van Bennekom Jan van Houwelingen Jan Vink

Molenlanden

Mauro Agnoli Jerry van Buuren Gert-Jan de Groot Laura van Houwelingen Nick Hurkmans Saskia Kamp-Vonk Leendert Trouwborst

West Betuwe

Sjaak van Baalen Tiny van Dortmond Adrie Kleppe

Sliedrecht

Geert Tieman Robert-Jan Wannyn
Lid worden van de ledenraad

Jongerenraad

De jongerenraad van Rabobank Lek en Merwede bestaat uit jongeren van 18 tot 27 jaar uit de regio. Deze enthousiaste groep jongeren geeft gevraagd en ongevraagd advies aan onze bank. Hierdoor kunnen wij nog meer betekenen voor de jongeren in onze regio.

Onze jongerenraad bestaat uit

Wessel Blokland (Ameide) Frédérique van den Bogaert (Hardinxveld-Giessendam) Lu Li Heerkens (Noordeloos) Nick Hurkmans (Giessenburg) Kevin de Jong (Gorinchem) John Keppel (Leerdam) Fabienne Struijs (Sliedrecht) Chantal de Vries (Nieuw-Lekkerland) Mirjam van Dam (Heukelum)