Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Let op: Tijdens de feestdagen zijn er gewijzigde openingstijden. Kijk bij het kopje 'Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen' voor een compleet overzicht.

Het coronavirus raakt inmiddels meer dan alleen onze gezondheid. De situatie brengt onzekerheid met zich mee. Juist in deze bijzondere tijd willen wij jou goed blijven helpen. We staan daarom ook nu voor je klaar. In lijn met de richtlijnen van het RIVM en de WHO heeft de Rabobank maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, daarom hebben we onze dienstverlening aangepast.

Beperkte openstelling Rabobank kantoren

Onze locaties in Beneden-Leeuwen, Elst (Industrieweg Oost), Huissen en Zetten zijn tot nader order gesloten.

Kantoor Druten (Van Heemstraweg 58) en Elst (Dorpsstraat 85) open voor alleen écht dringende zaken

We willen er zijn voor klanten die ons echt nodig hebben. Voor écht dringende zaken kun je terecht bij onze kantoren in Druten (Van Heemstraweg 58) en Elst (Dorpsstraat 85). Beide kantoren zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

In lijn met de richtlijnen van het RIVM en de WHO heeft de Rabobank maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen op een rij:

 • We houden de bank open; dit betreft de kantoren in Druten (Van Heemstraweg 58) en Elst (Dorpsstraat 85);
 • Max. 2 klanten tegelijkertijd in het kantoor;
 • Afstand tussen elkaar minimaal 1,5 meter;
 • Gereguleerde toegang via de voordeur;
 • Complexe vragen behandelen we alleen op afspraak. Het gaat hier om een afspraak over: het regelen van een volmacht, nieuwe klant van de Rabobank worden, wijzigen van bankzaken rondom een scheiding, het wijzigen van gegevens i.v.m. overlijden;
 • Heb je hulp nodig bij het opnemen, maak dan eveneens een afspraak.

Voor een afspraak bel je ons via (088) 722 66 00 of regel een afspraak via de Rabo App. Wij hopen hiermee passende maatregelen te hebben getroffen om de spreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het kan langer duren dan je van ons gewend bent voordat je wordt geholpen. Alvast dank voor je begrip!

Zelf regelen

Veel bankzaken kan je ook online zelf regelen. Kijk op rabobank.nl/zelfregelen. Ben je ondernemer? Kijk op rabobank.nl/bedrijven.

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

In verband met extra veiligheidsmaatregelen is een beperkt aantal sealbagautomaten beschikbaar tussen 06.00 uur en 18.30 uur. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Feestdagen

Op onderstaande dagen zijn onze kantoren, woonwinkels en servicepunten gesloten:

 • Tweede Paasdag (maandag 13 april 2020)
 • Koningsdag (maandag 27 april 2020)
 • Bevrijdingsdag (dinsdag 5 mei 2020)
 • Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei 2020)
 • Tweede Pinksterdag (maandag 1 juni 2020)

Online uw bankzaken regelen

Veel bankzaken kun je ook zelf online regelen. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe pas nodig, wil je een incasso terug laten boeken of wil je een verhuizing doorgeven? Je regelt het eenvoudig zelf via www.rabobank.nl/service.

Natuurlijk kun je ook 24 uur per dag gebruik maken van onze geldautomaten, Rabo Internet- en Mobielbankieren.

Wij wensen je fijne feestdagen toe!

Mobiele adviseurs

Ben je niet in staat om jouw bankzaken online te regelen of naar één van onze kantoren of servicepunten te komen, bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom of lichamelijke beperkingen? Dan komen we naar je toe! Onze mobiele adviseurs zijn actief in deze regio en helpen je dan thuis. Zij kunnen je adviseren over uwjouw dagelijkse bankzaken, zoals:

 • het openen van een (betaal)rekening
 • het afsluiten van een verzekering
 • het opstellen van een volmacht

Ook kan een mobiele adviseur je bijvoorbeeld helpen om met internetbankieren aan de slag te gaan. Bel ons gerust voor een afspraak via (088)722 66 00.

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Terug

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven