Voordracht kandidaten ledenraad Rabobank Oss Bernheze

25 oktober 2022 14:22

Rabobank Oss Bernheze heeft ruim 31.000 leden. Zij worden vertegenwoordigd door de ledenraad en vormen de schakel tussen jou en de bank.

Nieuwe kandidaten

De volgende twee kandidaten dragen we aan je voor. Ben je lid van Oss Bernheze, dan heb je het recht om zelf kandidaten voor te dragen. Dit dient vóór 8 november 2022 schriftelijk te gebeuren, ondertekend door 10 of meer leden. Als op deze datum geen nieuwe voordrachten zijn ontvangen, dan zijn deze twee kandidaten automatisch verkozen tot lid van de ledenraad van Rabobank Oss Bernheze.

Sanne Adhin

Mijn naam is Sanne Adhin. Ik ben 38 jaar en woon mijn hele leven al is Oss. Ik ben getrouwd en wij hebben samen 2 mooie kinderen.
Ik ben ruim 2 jaar geleden begonnen met mijn eigen bedrijf Verhuisregisseur Sann. Ik ontzorg bedrijven en particulieren van A tot Z tijdens hun verhuizing, zodat deze efficiënt en moeiteloos verloopt. Voordat ik dit mooie bedrijf had opgericht was ik 12 jaar werkzaam in het voortgezet onderwijs.

Ik ben 1,5 jaar lid van de Oss netwerk organisatie Triple O, sinds kort ook van Tibo en zit in het bestuur van de Wanders Cricket Club Oss. Ik merk dat ik netwerken erg leuk vind. Het samen met andere ondernemers werken, sparren, maar ze ook helpen als dat nodig is, zorgt ervoor dat je een fijne werkrelatie krijgt. Ook vind ik het ontzettend interessant om te horen wat andere allemaal doen en probeer van iedereen weer wat te leren. Ik verbind, help, ondersteun waar dat kan. En dit kan zeker een vaardigheid zijn die goed van pas komt bij de ledenraad van de Rabobank. Ik hoop een verbinding te kunnen zijn tussen de Rabobank en hun leden, om beide partijen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Ties Coolen

Geboren, getogen en woonachtig in het prachtige Schaijk, met uitstapjes naar Haarlem, Shanghai en Oss. In het aangename Oss waar mijn lieftallige echtgenote vandaan komt en onze twee kinderen geboren zijn, voel ik me geworteld in de regio. Internationaal opererend vanuit o.a. Den Bosch & China waarborgen wij de belangen van importeurs middels inkoopbegeleiding en kwaliteitscontroles op locatie, dit in hoofdzakelijk Azië. Graag wil ik me coöperatief inzetten voor internationale economische en geopolitieke vraagstukken die me bezighouden. Hoe kunnen we de komende decennia de vele bedreigingen omzetten naar kansen? Deze antwoorden hoop ik te vinden samen met de leden(-raad) van de Rabobank.

Hans Willemsen

Ik voel me prettig in een adviserende en verbindende rol waarin mensen en organisaties mag helpen om beter en succesvoller te worden. Ik ben maatschappelijk betrokken en ik wil graag een positieve bijdrage leveren aan mijn directe leefomgeving. Als ledenraadslid van de Rabobank verwacht ik nog meer impact te kunnen maken. Ik ben geboren en getogen in Oss. Sinds kort ben ik werkzaam als beleidsadviseur bij de Gemeente Oss en daarvoor ben ik langere tijd werkzaam geweest bij het Sport Expertise Centrum. Ik heb een groot netwerk opgebouwd in Oss, welke ik graag inzet voor de mooie initiatieven vanuit de bank.