Openingstijden Openingstijden kantoor Sneek per 1 april 2022

7 maart 2022 11:39

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of de Rabo App. Eenvoudig, snel en wanneer het hen uitkomt. Mocht je ondanks deze (online) mogelijkheden toch een bezoek aan ons kantoor willen brengen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Ons kantoor in Sneek is vanaf 1 april 2022 geopend op maandag van 13.00-17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 10.00-17.00 uur.

Openingstijden van de kantoren in Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en Dokkum per 1 januari 2022

Een afspraak voor een adviesgesprek is op kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden. Telefonisch kun je bij ons terecht op maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur en op zaterdag van 09.00-17.30 uur. Ook regel je zelf veel buiten deze openingstijden via de app of internet.

Kijk op onze website onder ‘Vind je bank’ voor actuele informatie over de locaties en de openingstijden van onze kantoren en de automaten van Geldmaat.

“Geldmaat sinds 1 oktober dé contant geld dienstverlener in Nederland”

Inmiddels heeft Geldmaat alle geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank overgenomen. In onze kantoren staan per deze datum geen geldautomaten meer. Je kunt terecht bij de automaten van Geldmaat voor het opnemen en storten van contant geld. Naast de overgenomen bankautomaten, breidt Geldmaat de komende tijd ook op nieuwe locaties verder uit. Lees verder voor meer informatie.

“Hulp aan huis bij bankzaken”

Rabobank helpt je graag met je vragen over dagelijkse bankzaken. Soms lukt het alleen niet om via de digitale kanalen je bankzaken zelf te regelen of om daarvoor naar een Rabo kantoor te komen. Dan is er de Mobiele Bankservice. Klik hier voor meer informatie over deze service.

“Meer weten of hulp nodig bij jouw (online) bankzaken?”

Kijk altijd eerst of je de antwoorden op www.rabobank.nl/service kunt vinden. Ook voor gespecialiseerd advies, bijvoorbeeld over de hypotheek, kun je bij ons terecht via een telefoon- of videogesprek. Zo kun je je bankzaken blijven doen zoals je gewend bent, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. Heb je vragen of hulp nodig bij je (online) bankzaken? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 088 722 66 00. Zij helpen je graag.