Wil je duurzamer wonen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

21 oktober 2021 15:41

In de online Talkshow Duurzaam Wonen van Rabobank die we op 14 oktober jl. hebben uitgezonden, hebben we onze kijkers in een uur geïnspireerd en geïnformeerd over duurzaamheid in en om de woning.

Verzend het artikel per e-mail
Afbeelding van het online event

Helga van Leur, Interpolis en Rabobank vertelden over de mogelijkheden. De terugkijklink van de volledige uitzending is inmiddels verlopen omdat we deze uitzending slechts 30 dagen hebben bewaard om zo serverruimte en dus energie te besparen. Wel kun je nog de compilatie terugkijken. Bekijk de compilatiefilm van deze uitzending.

Ervaring van onze klanten

Pieter en Daniëlle Bastiaanssen hebben in 15 maanden hun nieuw aangekochte woning in Etten-Leur verduurzaamd. Benieuwd hoe zij dit hebben aangepakt? Ze vertellen er graag over!

Samenwerking met homeQgo

De Rabobank werkt samen met het betrouwbare platform homeQgo. HomeQgo help je bij het verduurzamen van je woning. Met de gratis online HuisScan krijg je direct inzicht en advies op maat over energiebesparende maatregelen die interessant zijn voor jouw woning. Door deze samenwerking maken we de stap naar een duurzame woning makkelijker en bereikbaar. Meer informatie over verduurzamen van je woning.

Duurzaam Wonen

Wil je meer weten over Duurzaam Wonen, wil je een afspraak maken of direct zelf aan de slag? Bekijk de mogelijkheden.

Groen dak via Interpolis. Duurzaam, mooi en minder schade

Ben je geïnteresseerd in een groen dak? Interpolis biedt drie verschillende pakketten aan. Volledig verzorgd van dakinspectie tot en met de aanleg én garantie op het aanslaan van de sedumplantjes. Bekijk hier de website van Interpolis voor meer informatie.

Veel inspiratie en succes bij het verwezenlijken van jouw duurzame woonkansen.