Je eerste huis kopen? Rabobank helpt je stap voor stap op weg

8 februari 2024 14:57

Kom naar Jouw Eerste Huis Event van Rabobank op woensdag 17 april in Zundert. Je bent welkom op het kantoor van Maas Jacobs, De Ambachten 31. Je leert hier meer over wat er bij het kopen van een huis komt kijken, waar je op moet letten en je krijgt tips over duurzaam wonen. De avond begint om 18:30 uur.

Eerste Huis Event

Inhoud en programma
Het belooft een interessante avond te worden. Op het programma staan onder andere korte oriëntatiegesprekken (hoeveel kun je maximaal lenen?) met financieel adviseurs van de bank en workshops met een makelaar en notaris. Wil je wooninspiratie opdoen? Loop dan zeker langs de stand van de interieurstyliste. Het is de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Ook als je nu nog niet op zoek bent, maar pas in de toekomst stappen wilt nemen, is het programma interessant..

Meer mogelijk dan je denkt
Wat heb je te besteden, moet je nog even sparen of is huren een optie? Misschien ben je zzp’er of heb je een tijdelijk contract. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Het event is voor iedereen vrij toegankelijk. Je hoeft geen klant te zijn van Rabobank. We organiseren de avond voor alle jongeren uit de regio die antwoord willen op vragen over hun eerste huis. Deelname is kosteloos. Het belooft een informatieve en gezellige avond te worden!

Aanmelden Jouw Eerste Huis Event
Wil je het event bijwonen? Meld je dan uiterlijk vrijdag 12 april aan. We zien je graag op woensdag 17 april!

Meld je hier aan