Je eerste huis kopen?

6 november 2023 18:42

Jouw eerste huis event

1

Rabobank helpt je stap voor stap op weg.

Kom naar Jouw Eerste Huis Event op woensdag 29 november op het kantoor van Rabobank in Bergen op Zoom, Jacob Obrechtlaan 1. Je leert hier meer over wat er bij het kopen van een huis komt kijken, waar je op moet letten en je krijgt tips over duurzaam wonen. De avond begint om 18:30 uur. Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden.

Inhoud en programma

Het belooft een interessante avond te worden. Op het programma staan onder andere speeddates met financieel adviseurs van de bank en workshops met een makelaar en notaris. Wil je wooninspiratie opdoen? Loop dan zeker langs de stand van de interieurstyliste. Het is de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Ook als je nu nog niet op zoek bent, maar pas over een paar jaar, dan is het programma ook interessant.

Meer mogelijk dan je denkt

Wat heb je te besteden, moet je nog even sparen of is huren een optie? Misschien ben je zzp’er of heb je een tijdelijk contract. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Kom je ook?

We organiseren de avond voor alle jongeren uit de regio die antwoord willen op vragen over hun eerste huis. Het event is voor iedereen vrij toegankelijk. En je hoeft geen klant te zijn van Rabobank. Deelname is kosteloos. Het belooft een informatieve en gezellige avond te worden!

Aanmelden Jouw Eerste Huis Event

Wil je het event bijwonen? Meld je dan uiterlijk vrijdag 24 november hier aan en laat je gegevens achter. We zien je graag op woensdag 29 november!