De Mobiele Bankservice van West Betuwe

23 september 2021 11:46

Rabobank helpt je graag via onze verschillende kanalen met je vragen over dagelijkse bankzaken. Soms lukt het alleen niet om op deze manier je bankzaken zelf te regelen of om daarvoor naar ons kantoor te komen. Om je goed te helpen en daarmee je zelfredzaamheid te vergroten hebben we de Mobiele Bankservice.

De Mobiele Bankservice van West Betuwe

Een mobiele medewerker Dagelijkse Bankzaken bezoekt je met een duurzaam vervoersmiddel in je eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. Bijvoorbeeld het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of uitleg over het online regelen van je bankzaken. Dit gebeurt bij je thuis tenzij een andere locatie beter past. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen of te storten. De Mobiele Bankservice is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking.

Bekijk de video voor een korte uitleg over de Mobiele Bankservice

Met de Mobiele Bankservice zijn we altijd dichtbij en dragen we tegelijkertijd bij aan een duurzame samenleving, zodat ook jij je dagelijkse bankzaken zelf kunt blijven regelen.

Een afspraak maken

Kunnen wij je van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op via (088) 722 66 00.