Inspiratie-event ‘Laat digitalisering voor je werken’ 29 september

15 september 2022 9:38

Gedigitaliseerde bedrijven boeken betere resultaten. Wil jij weten hoe? Kom dan op 29 september langs bij LLokaal in Leiden. Als kennispartner vertelt Marius Hovius namens de Rabobank dan kort over de bewezen voordelen die digitalisering met zich meebrengen. ‘Het gaat dan niet alleen om vergroten van omzet, maar ook om verminderen van kosten, toekomstbestendig zijn, je concurrentie bijbenen en werkplezier.

Inspiratie event Laat Digitalisering voor je werken

Gedigitaliseerde bedrijven boeken betere resultaten. Wil jij weten hoe? Kom dan op 29 september langs en leer hoe ondernemers uit de Leidse regio dit hebben aangepakt. Volg ook twee powersessies voor concrete tips van experts. Je gaat naar huis met adviezen die direct toepasbaar zijn. Na afloop kunnen deelnemers als eerste aanspraak maken op de extra vouchers die beschikbaar komen. Schrijf je in op www.economie071.nl.


Als kennispartner vertelt Marius Hovius namens de Rabobank kort over de bewezen voordelen die digitalisering met zich meebrengen. ‘Het gaat dan niet alleen om vergroten van omzet, maar ook om verminderen van kosten, toekomstbestendig zijn, je concurrentie bijbenen en werkplezier.

Programma

Je bent van harte welkom op 29 september bij Llokaal (begane grond mboRijnland), Bètaplein 18, 2321 KS Leiden (naast station Leiden Lammenschans).

17:30-18:00 Inloop met lichte maaltijd en drankje

18:00-18:30 Plenaire introductie
Projectleider Dwayne van der Klugt vertelt hoe jij als ondernemer gebruik kunt maken van het initiatief Laat digitalisering voor je werken. Vervolgens laat Marius Hovius(directeur Rabobank regio Leiden Haaglanden) zien wat de positieve effecten van digitalisering zijn voor bedrijven.

18.45-20.00 Korte powersessies
Kies twee korte powersessies waarin een lokale ondernemer zijn of haar ervaring deelt. Je hoort wat digitalisering hen heeft opgeleverd en waar je op moet letten. Vervolgens geeft een expert over zijn vakgebied je vijf tot tien concrete tips waar jij als ondernemer direct mee aan de slag kunt.


20:00-21:30 Netwerkborrel