Rabo ClubSupport: iedereen verdient een club

13 september 2023 15:00

Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpen wij alle sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld.

A group of six multi-ethnic children 6-7 years old playing soccer at summer camp. They are standing in a row smiling in their uniforms of royal blue shirts in the park. One African-American girl is looking at the camera.

Rabo ClubSupport Ondersteuning

Als coöperatieve bank geven we ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden. Samen helpen we clubs met het realiseren van hun ambities.

Elke sport- of cultuurvereniging heeft haar eigen doelen en ambities. Wil je de club verduurzamen of meer sponsors werven? Met Rabo ClubSupport bieden we ondersteuning op maat. Elk jaar kun je als club deelnemen aan verschillende masterclasses en workshops. Ook kun je je aanmelden voor een intensief traject, waarbij je 1-op-1 wordt begeleid door een expert op het gebied van bijvoorbeeld inclusie, verduurzamen of ledenbinding.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie.

Rabo ClubSupport Stemcampagne

Met de Rabo ClubSupport Stemcampagne investeren we een deel van ons resultaat in clubs. Zo groeien ze duurzaam verder en kunnen nog meer mensen meedoen. Elke club, die klant is van Rabobank, kan zich opgeven. En als lid van de Rabobank kun je stemmen op jouw favoriete club. Met de stemmen die de clubs krijgen, ontvangen ze een financiële bijdrage. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van instrumenten of de aanleg van LED-verlichting.

Coöperatiefonds

Heb je een mooi project, maar niet de middelen? Dan kun je een aanvraag indienen voor een donatie uit het Coöperatiefonds van Rabobank. Het gaat om bijdragen in kennis, netwerk of geld, aan projecten die vallen binnen een aantal maatschappelijke thema’s.