Bankieren tijdens Pasen

16 maart 2023 11:33

Tijdens de Paasdagen zijn onze kantoren gesloten. Onze klantenservice (telefoon en chat) en het webcareteam zijn op zondag 1e Paasdag en maandag 2e Paasdag niet bereikbaar. We wensen je fijne feestdagen!

Verzend het artikel per e-mail

Bereikbaarheid kantoren en klantenservice

Op Goede Vrijdag (7 april) zijn onze vestigingen geopend en zijn wij telefonisch en via onze chat bereikbaar tot 17.30 uur. Onze vestigingen zijn op zaterdag, 1e Paasdag (zondag 9 april) en 2e Paasdag (maandag 10 april) gesloten. Op 1e en 2e Paasdag is onze klantenservice (telefoon, chat en het webcareteam) niet bereikbaar.

Heb je toch een dringende vraag? In geval van nood kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week, contact opnemen met het alarmnummer +31 88 722 66 00. Ben je je betaalpas kwijt of wil je een (extra) rekening openen? Via de Rabo App kun je veel zelf regelen.

Betalingen rondom Goede Vrijdag en de Paasdagen

Tijdens deze feestdagen zijn de verwerkingstijden van sommige Eurobetalingen, Wereldbetalingen en Euro-incasso opdrachten anders dan je van ons gewend bent. Wil je nog een Eurobetaling, Wereldbetaling of Euro-incasso opdracht uitvoeren vóór Goede Vrijdag? Zorg dan dat je dit op tijd doet.

Particuliere klant? Lees meer over de verwerkingstijd van je betaling tijdens de feestdagen

Zakelijke klant? Bekijk hier de verwerkingstijden van je betalingen tijdens de feestdagen

Openingstijden geld- en stortautomaten

De actuele openingstijden van de geld- en stortautomaten van Geldmaat bekijk je via de Locatiewijzer. De drukte rondom feestdagen kan invloed hebben op de beschikbaarheid van deze automaten. Geldmaat doet er alles aan om eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Bekijk de Locatiewijzer van Geldmaat.