Rabobank Startup & Scale-up team Oost Brabant gaat zich vestigen op de High Tech Campus in Eindhoven

10 november 2022 15:07

Met trots kunnen we aankondigen dat het Startup & Scale-up team van Rabobank vanaf woensdag 16 november te vinden is op High Tech Campus.

Light bulb against bright fires. Fire and smoke background

Elke woensdagmiddag worden van 13.00 tot 15.00 uur ‘inloopmiddagen’ georganiseerd. Tijdens dit inloopmoment worden startups & scale-ups geholpen met hun vragen over de best passende financiële oplossingen, het geven van inzichten en het leggen van waardevolle verbindingen. Natuurlijk is het ook mogelijk om op andere momenten een afspraak te maken met een van onze Startup & Scale-up bankers en zijn de bankers aanwezig bij events en netwerken. Het team is gevestigd in het Bétagebouw 9 (ruimte 24).

““In welke levensfase je ook zit, van start-up tot IPO, als bank zijn we je go-to partner voor verdere groei” - Vincent Ruis, Startup & Scale-up banker”

Waar staat het Startup & Scale-up team voor opgesteld?

Het Startup & Scale-up team van Rabobank is een team van dedicated specialisten die startups en scale-ups ondersteunen in hun succes. Omdat ze dagelijks met snelgroeiende innovatieve bedrijven werken, begrijpen ze de behoeften en uitdagingen. Zij kennen de taal van investeerders en financiers. Met financiële producten en diensten, (internationale) kennis en het ontsluiten van hun uitgebreide netwerk - van waardevolle introducties bij investeerders tot het leggen van relevante connecties met andere ondernemers - helpen ze startups & scale-ups om hun ambities waar te maken.

““Met innovatie kunnen we (maatschappelijke) vraagstukken oplossen. Ik kijk er naar uit om de verbinding met elkaar te zoeken en te kijken hoe we deze belangrijke innovaties verder kunnen brengen”- Thijs de Langen, directeur MKB”

Contactgegevens

Het team is te bereiken via Startup & Scale-up banker Michel Ziekman, telefoonnummer: 0625512015 of mail: Michel.Ziekman@Rabobank.nl