Rabobank treedt als partner toe tot platform: The Gate

24 november 2022 13:13

Rabobank treedt als partner toe tot hét platform waar tech startups in de eerste fase van hun bestaan terecht kunnen om een vliegende start te maken; The Gate.

Met trots kondigen we aan dat het Startup & Scale-up team van Rabobank voortaan elke eerste maandag van de maand aanwezig is op het TU/e terrein, 2 verdieping hub Alpha in Eindhoven. Tijdens deze ‘inloopmaandagen’ van The Gate kan ons Startup & Scale-up team startups helpen met vragen over de best passende financiële oplossingen, het geven van inzichten en het leggen van waardevolle verbindingen. Natuurlijk is het ook mogelijk om op andere momenten een afspraak te maken met een van onze Startup & Scale-up bankers.

Thijs de Langen, directeur MKB regio Oost-Brabant, heeft de partnerovereenkomst ondertekend. Thijs: “Als coöperatieve bank zijn we partner in elke levensfase van een startup of scale-up en willen we bijdragen aan het versnellen van innovatie en groei. The Gate is een van de innovatieve broedkamers in de Brainportregio. Ik kijk er naar uit om de startups te helpen om deze vliegende start te maken en samen belangrijke innovaties verder te brengen”.

““In welke levensfase je ook zit, van start-up tot IPO, als bank zijn we je go-to partner voor verdere groei” - Vincent Ruis, Startup & Scale-up banker”

Waar kan het Startup & Scale-up team startups mee helpen?

Het Startup & Scale-up team van Rabobank is een team van dedicated specialisten die startups en scale-ups ondersteunen in hun succes. Omdat ze dagelijks met snelgroeiende innovatieve bedrijven werken, begrijpen ze de behoeften en uitdagingen. Zij kennen de taal van investeerders en financiers. Met financiële producten en diensten, (internationale) kennis en het ontsluiten van hun uitgebreide netwerk - van waardevolle introducties bij investeerders tot het leggen van relevante connecties met andere ondernemers - helpen ze startups & scale-ups om hun ambities waar te maken.

Contactgegevens

Het team is te bereiken via Startup & Scale-up banker Michel Ziekman, telefoonnummer: (06) 25 51 20 15 of mail: Michel.Ziekman@Rabobank.nl. Meer informatie over onder andere financieringsoplossingen kun je vinden op: www.rabobank.nl/startup-scaleup. Een van de unieke producten van Rabobank is de Rabo Innovatielening.

Rabo Innovatielening

Stel, je bent een startup of scale-up ondernemer. En je weet zeker dat met jouw innovatie een hele markt te veroveren is. Maar je hebt alleen dat financiële zetje nog nodig voor die doorontwikkeling van je prototype, of de opschaling naar je markt toe. Kijk dan eens naar de Rabo Innovatielening.

Pitch je plan voor onze jury met ervaren bankiers en ondernemers en hoor of je de lening te pakken hebt! Meer informatie over de Rabo Innovatielening vind je hier.