Is jouw club klaar voor de toekomst?

30 januari 2023 12:27

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we samen met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden.

Verzend het artikel per e-mail

“Benieuwd wat we voor jouw vereniging kunnen betekenen?”

Meld je aan voor de online workshops van Rabo ClubSupport

Veel sport- en cultuurverenigingen spelen met vergelijkbare uitdagingen. Daarom organiseert Rabo ClubSupport van maandag 20 maart tot en met donderdag 30 maart 2023 een aantal workshops waarin we de meest voorkomende thema’s behandelen. Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement en sponsorbeleid. Tijdens de online workshops delen we actuele informatie over een thema en doe je allerlei nieuwe inzichten op. Niet alleen via de kennis van de docent, maar ook door andere clubs te ontmoeten en van elkaar te leren. Na je deelname kun je de nieuwe inzichten meteen toepassen bij je club.

Welke workshops zijn er?

Workshop Vrijwilligersmanagement Workshop Presteren met communiceren Workshop Ledenbinding Workshop 'Jouw club klaar voor de toekomst?!' Workshop Gezonde Club: voeding, roken en alcohol Workshop Duurzame accommodatie Workshop Sociale veiligheid op de club Workshop Modern besturen Workshop Geld genereren

Zoals je leest is er genoeg keuze om jouw club klaar te maken voor de toekomst!
Aanmelden voor de online workshops kan hier.