Nieuw ledenraadslid Tilburg en omstreken

19 december 2023 12:01

Rabobank Tilburg en omstreken heeft ruim 32.000 leden. Zij worden vertegenwoordigd door de ledenraad en vormen de schakel tussen jou en de bank.

Voordracht nieuwe ledenraadsleden Rabobank 's-Hertogenbosch e.O.

Larry van der Schoor stelt zich voor

'Nederland in het algemeen en Brabant in het bijzonder zijn prachtige gebieden om in te mogen leven, wonen en werken. Natuurlijk komt er snel een andere wereld op ons af. Bijvoorbeeld Artificial Intelligence, is dat een zegen, een vloek of een innovatie die wij moeten leren te omarmen? Dat gaat vaak in een soort pendule-beweging, zeker niet in een rechte lijn.

In het heden en het verleden heb ik geleerd en leer ik nog steeds hoe verschillende bedrijven en organisaties werken. Zowel bij coöperaties (ABAB, Interpolis/Rabobank), beursgenoteerd bedrijf (AXA), familiebedrijf met private equity, maar ook bij een nationale goede doelen stichting (De Nationale Grote Clubactie te Tilburg).

Momenteel ondersteun ik diverse MKB-bedrijven met een routekaart voor de toekomst. Daar kan ik mijn fascinatie kwijt: onbenut potentieel aanboren. Via en met het netwerk van de lokale Rabobank zet ik mij graag in voor het bouwen van bruggen op pad naar een mooie samenleving en vitale economie.'

Welkom Larry in de ledenraad van Rabobank Tilburg en omstreken!