Kantoor in Wijchen sluit, maar we blijven dichtbij!

13 september 2022 14:28

In onze online dienstverlening is een versnelling ontstaan. Steeds meer klanten regelen hun bankzaken telefonisch, online via video/chat of via de Rabo App. Rabobank beweegt daarin mee en wij passen onze dienstverlening via onze vestigingen aan.  Per 23 december 2022 sluit daarom het kantoor in Wijchen (Oude Klapstraat 74).

Foto bij LBS Nijmegen Sluiting kantoor Wijchen

Online en telefonisch
Je kan 24/7 jouw bankzaken regelen via rabobank.nl, de Rabo App, of telefonisch op het moment dat het jou het beste uitkomt. Voor gespecialiseerd advies, bijvoorbeeld over jouw hypotheek, kun je bij ons terecht via een telefoon- of videogesprek. Zie: www.rabobank.nl/hypotheek. Zo kunt je jouw bankzaken blijven regelen, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.

Toch liever een kantoor bezoeken? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen (Keizer Karel Plein 1). Je kunt hier op werkdagen zonder afspraak binnenlopen voor jouw dagelijkse bankzaken. Wil je uitgebreid advies? Dan maken we graag een afspraak. Je kan een afspraak maken via: (088) 722 66 00. Bekijk onze actuele openingstijden op www.rabobank.nl/vind-je-bank

Hulp bij (online) bankieren
Soms lukt het niet om op bovenstaande manieren je bankzaken zelf te regelen. Dat begrijpen wij heel goed. Als je wat meer op leeftijd bent of een (tijdelijke) beperking heeft, dan bieden we speciale ondersteuning. Meer informatie, advies en hulpmiddelen om je te helpen bij het zelfstandig of samen bankieren vind je op onze website: www.rabobank.nl/toegankelijkheid/samen-bankieren.

Mobiele Bankservice
Zo is er bijvoorbeeld de Mobiele Bankservice voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking. Onze lokale adviseurs komen dan bij je thuis en helpen je met jouw bank-gerelateerde vragen. Interesse? Maak dan een afspraak via (088) 722 66 00.

Workshop online internetbankieren
Wil je meer handigheid krijgen in het online regelen van jouw bankzaken? Daar kunnen we je bij helpen.
Je kan je aanmelden voor onze cursus online internetbankieren via de website http://www.rabo.nl/gz/onlinebankieren.

Contant geld storten of opnemen
Voor contant geld kun je terecht bij de automaten van Geldmaat. Actuele locaties en openingstijden vind je op de website van Geldmaat: www.locatiewijzer.geldmaat.nl.

Vind je het lastig om biljetten op te nemen of te storten? Dan kun je gebruik maken van de dienst ‘Geldmaat plus assistentie’ in een geselecteerd aantal winkels (zie ook website Geldmaat). Je herkent deze winkels ook aan de gelijknamige sticker op de winkeldeur of de etalage.