Inspiratiebijeenkomst Rabo ClubSupport Sport & Cultuur 18 april 2023

3 maart 2023 11:40

Iedere club heeft eigen ambities voor de toekomst. Met Rabo ClubSupport helpen we je om deze ambities waar te maken. We nodigen je daarom graag uit voor onze inspiratiebijeenkomst op 18 april in Hulst. Tijdens deze avond inspireren we je graag over hoe Rabo ClubSupport je club toekomstbestendiger kan maken! Meld je hieronder snel aan.

Verzend het artikel per e-mail

Verenigingen zijn het cement van onze samenleving

Misschien wil je meer vrijwilligers of leden werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag met het realiseren ervan. De coöperatieve Rabobank gelooft namelijk in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.

Begeleiding op maat

Samen met onze partners NOC*NSF en LKCA gaan we graag met jou aan de slag om de club toekomstbestendig te maken. Met Rabo ClubSupport krijgen verenigingen en stichtingen begeleiding op maat, van professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken. Meer weten? Ga naar www.rabobank.nl/clubsupport voor alle informatie.

Programma 18 april 2023

19:00 Ontvangst

19:30 Welkom door Caro Dehulsters & Rob Veenman

19:40 Inspirerend verhaal over "De Gelukkige Vereniging"

20:10 Dialoog over de uitdagingen op de club

20:45 Vervolg en mogelijkheden rondom ondersteuning

21:00 Borrel

Locatie

Den Dullaert
Sportlaan 24
4561 KZ Hulst

Aanmelden

We raden je aan om met tenminste één ander clublid aanwezig te zijn, zodat je daarna samen aan de slag kunt met je hulpvraag of ambitie. Aanmelden kan tot vrijdag 14 april via deze link.

We kijken uit naar jouw komst en inspireren je graag!

Rabobank