Nieuw kantoor aan de Velperweg in Arnhem

10 oktober 2022 15:59

Per 7 november openen wij de deuren van ons nieuwe kantoor aan de Velperweg 37 in Arnhem. Dit is het eerste volledig nieuwe Rabobankkantoor in de nieuwe ‘look en feel’ in de regio. Met de opening van dit kantoor sluiten onze kantoren aan het Willemsplein 6 en de Stikkerstraat 11 in Arnhem per 5 november.

Nieuwe ‘look and feel’

Het kantoor aan de Velperweg is erg bijzonder omdat dit het eerste kantoor is met de nieuwe ‘look and feel’ van Rabobank in deze regio. Dit wil zeggen een omgeving waarin betrokkenheid, verbondenheid, betrouwbaarheid en samenwerking hoog in het vaandel staan. Deze waarden zijn in het kantoor vertaald naar de fysieke omgeving door de aanwezigheid van organische vormen, open en lichte ruimtes, en natuurlijke elementen. Maar ook vooral door een plek te zijn om samen te komen.

Bankzaken

Het nieuwe kantoor sluit aan bij de wensen en eisen van deze tijd. Het is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. We vinden het belangrijk dat je bij ons terecht kunt voor zaken die je online niet kunt regelen, zoals bijvoorbeeld het regelen van een volmacht. Droom je van je eigen plek of wil je groter wonen? Wil je vermogen opbouwen om eerder te stoppen met werken of ga je investeren in je bedrijf? We denken uiteraard graag met je mee. Voor een gesprek over je hypotheek, vermogen of zakelijke financiering kun je op afspraak bij ons terecht. Voor dagelijkse bankzaken mag je zonder afspraak binnen lopen.

Geldtransacties
In het nieuwe kantoor zijn geen geldautomaten aanwezig. Voor contant geld kun je terecht bij de automaten van Geldmaat. Actuele locaties en openingstijden vind je op de website van Geldmaat: www.locatiewijzer.geldmaat.nl.

Heb je moeite met het opnemen of storten van biljetten? Maak dan gebruik van de dienst ‘Geldmaat plus assistentie’ in een geselecteerd aantal winkels (zie ook website Geldmaat). Je herkent deze winkels ook aan de gelijknamige sticker op de winkeldeur of de etalage.

Onze dienstverlening
Het kantoor aan de Velperweg is geopend op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Regel je bankzaken 24/7 online op www.rabobank.nl/particulieren. We staan ook telefonisch of online via video voor je klaar.