Uitnodiging online workshops Rabo ClubSupport

31 maart 2023 17:09

Rabobank nodigt je graag uit voor de online workshops van Rabo ClubSupport. Vanaf maandag 18 tot en met donderdag 28 maart organiseren we een aantal online workshops waarin we de meest voorkomende uitdagingen van sport- en cultuurverenigingen behandelen.

Vier hockeyspelers juichend te zien

Nieuwe inzichten die je meteen kunt toepassen

Tijdens de online workshops delen we actuele informatie over een thema en doe je allerlei nieuwe inzichten op. Niet alleen via de kennis van de docent, maar ook door andere clubs te ontmoeten en van elkaar te leren. Na je deelname kun je de nieuwe inzichten meteen toepassen bij jouw club.

Data: van maandag 18 tot en met donderdag 28 maart

Tijd: 19.30 uur tot 21:00 uur

[Meer info en aanmelden]

Over Rabo ClubSupport

Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpen wij alle sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende, Uniek Sporten en verschillende sportbonden. Samen helpen we clubs met het realiseren van hun ambities. Meer weten? Lees meer op www.raboclubsupport.nl.