Sponsoring en donaties

Als coöperatieve bank investeert Rabobank Noord en West Twente elk jaar een deel van de winst in de lokale samenleving. Wij geloven dat duurzame groei leidt tot een betere wereld en dat wij hier als bank, samen met klanten en partners, een relevante bijdrage aan kunnen leveren.
Dit doen wij onder andere door de volgende initiatieven rondom sponsoring en donaties.

Rabo ClubSupport is goed voor jouw club & geweldig voor de buurt!

Rabo ClubSupport is de opvolger van de Rabo Clubkas Campagne, maar dan in een vernieuwd jasje. Nieuw is dat dit jaar alleen leden (vanaf 12 jaar) van de Rabobank kunnen stemmen. Lid worden kan eenvoudig via de Rabo App. Check op tijd of je lid bent zodat je ook dit jaar weer kunt stemmen op jouw favoriete club. Want elke stem is geld waard!

Voor 2020 stelt Rabobank Noord en West Twente € 220.000,- beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die bij ons bankieren. Bekijk hieronder de voorwaarden voor deelname.

Planning Rabo Club Support 2020:

  • 1 tot en met 30 september: Inschrijving open voor verenigingen en stichtingen
  • 5 tot en met 25 oktober: Stemperiode voor Rabo-leden
  • 1e week november: Finaleweek

Rabofonds Noord en West Twente

Door middel van ons lokale Rabofonds leveren we een financiële bijdrage aan maatschappelijke initiatieven en projecten die het welzijn en de welvaart van de lokale gemeenschap sterker maken.
Hierdoor geven we niet alleen invulling aan onze bancaire rol, maar dragen we ook actief bij aan maatschappelijke thema's.

Wat kunnen we voor jouw project of initiatief betekenen?

Ben je op zoek naar een netwerk, kennis of financiële ondersteuning voor jouw maatschappelijke idee of project? Lees dan of jouw project voldoet aan de voorwaarden die hieronder in de bijlage staan en dien jouw aanvraag in. Misschien kunnen we jouw project ondersteunen!

Bij de toekenning van bijdragen uit het Rabofonds maken we gebruik van de kennis en kunde van onze leden. De adviescommissie bestaat uit tien leden van de ledenraad die de directie adviseert over de aanvragen. Deze commissie beoordeelt vier keer per jaar de ingediende aanvragen.

Data 2020

Wil jij een aanvraag indienen, zorg er dan voor dat de digitale aanvraag binnen is voor onderstaande sluitingsdata. Je krijgt vervolgens binnen 5 weken bericht over een eventuele toekenning.

  • Zondag 23 februari
  • Zondag 10 mei
  • Zondag 16 augustus
  • Zondag 15 november

Voorwaarden Rabofonds Noord en West Twente 2020

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven