Sponsoring en donaties

Als coöperatieve bank investeert Rabobank Noord en West Twente elk jaar een deel van de winst in de lokale samenleving. Wij geloven dat duurzame groei leidt tot een betere wereld en dat wij hier als bank, samen met klanten en partners, een relevante bijdrage aan kunnen leveren.
Dit doen wij onder andere door de volgende initiatieven rondom sponsoring en donaties.

Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De échte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. De winst van het mensen samenbrengen, een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Rabo ClubSupport volgt de Rabo Clubkas Campagne op, maar behoudt hetzelfde concept: clubs schrijven zich in en onze leden stemmen vervolgens op hun favoriete club. En elke stem is geld waard. Stemmen kan vanaf dit jaar ook via de Rabo Bankieren App!

Onder voorbehoud van het verdere verloop van de coronacrisis, hieronder de aangepaste planning:

  • Begin september: Start inschrijfperiode clubs en verenigingen
  • Eind september: Einde inschrijfperiode clubs en verenigingen
  • 5 tot en met 25 oktober: Stemperiode
  • November: Finaleweek met uitslag

Rabofonds Noord en West Twente

Door middel van ons lokale Rabofonds leveren we een financiële bijdrage aan maatschappelijke initiatieven en projecten die het welzijn en de welvaart van de lokale gemeenschap sterker maken.
Hierdoor geven we niet alleen invulling aan onze bancaire rol, maar dragen we ook actief bij aan maatschappelijke thema's.

Wat kunnen we voor jouw project of initiatief betekenen?

Ben je op zoek naar een netwerk, kennis of financiële ondersteuning voor jouw maatschappelijke idee of project? Lees dan of jouw project voldoet aan de voorwaarden die hieronder in de bijlage staan en dien jouw aanvraag in. Misschien kunnen we jouw project ondersteunen!

Bij de toekenning van bijdragen uit het Rabofonds maken we gebruik van de kennis en kunde van onze leden. De adviescommissie bestaat uit tien leden van de ledenraad die de directie adviseert over de aanvragen. Deze commissie beoordeelt vier keer per jaar de ingediende aanvragen.

Data 2020

Wil jij een aanvraag indienen, zorg er dan voor dat de digitale aanvraag binnen is voor onderstaande sluitingsdata. Je krijgt vervolgens binnen 5 weken bericht over een eventuele toekenning.

  • Zondag 23 februari
  • Zondag 10 mei
  • Zondag 16 augustus
  • Zondag 15 november

Voorwaarden Rabofonds Noord en West Twente 2020

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven