Sponsoring en donaties

Als coöperatieve bank investeert Rabobank Noord en West Twente elk jaar een deel van de winst in de lokale samenleving. Wij geloven dat duurzame groei leidt tot een betere wereld en dat wij hier als bank, samen met klanten en partners, een relevante bijdrage aan kunnen leveren.
Dit doen wij onder andere door de volgende initiatieven rondom sponsoring en donaties.

Rabo ClubSupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Daarom draagt Rabobank het verenigingsleven een warm hart toe. Ook dit jaar organiseren we weer Rabo ClubSupport, kijk voor meer info op rabobank.nl/clubsupport.

Verenigingsondersteuning

Verenigingsondersteuning is het structureel toekomstbestendiger maken van clubs vanuit het geloof in de rol van de club in de lokale samenleving. Het gaat hier om stichtingen en verenigingen in het domein sport, cultuur en kunst. Met Verenigingsondersteuning bieden we verenigingen o.a. (intensieve) begeleiding op maat, masterclasses en workshops. Ondersteund door professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken.

Alle informatie over Verenigingsondersteuning is hier te vinden

Rabofonds Noord en West Twente

Door middel van ons lokale Rabofonds leveren we een financiële bijdrage aan maatschappelijke initiatieven en projecten die het welzijn en de welvaart van de lokale gemeenschap sterker maken.
Hierdoor geven we niet alleen invulling aan onze bancaire rol, maar dragen we ook actief bij aan maatschappelijke thema's.

Wat kunnen we voor jouw project of initiatief betekenen?

Ben je op zoek naar een netwerk, kennis of financiële ondersteuning voor jouw maatschappelijke idee of project? Lees dan of jouw project voldoet aan de voorwaarden die hieronder in de bijlage staan en dien jouw aanvraag in. Misschien kunnen we jouw project ondersteunen!

Bij de toekenning van bijdragen uit het Rabofonds maken we gebruik van de kennis en kunde van onze leden. De adviescommissie bestaat uit tien leden van de ledenraad die de directie adviseert over de aanvragen. Deze commissie beoordeelt vier keer per jaar de ingediende aanvragen.

Data 2021

Wil jij een aanvraag indienen, zorg er dan voor dat de digitale aanvraag binnen is voor onderstaande sluitingsdata. Je krijgt vervolgens binnen 5 weken bericht over een eventuele toekenning.

  • Zondag 14 maart
  • Zondag 23 mei
  • Zondag 15 augustus
  • Zondag 7 november

Voorwaarden Rabofonds Noord en West Twente 2020

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur