Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Ook wij nemen opnieuw maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Veel van onze kantoren zijn zeker gesloten tot nadere berichtgeving. Zo houden we rekening met de gezondheid van onze klanten en collega’s. Kijk hieronder in de lamel Vestigingen en openingstijden voor de actuele tijden.

Bereikbaarheid rondom Kerstdagen en Oud en Nieuw

Rondom de kerstdagen en oud en nieuw zijn wij aanwezig op de volgende tijdstippen:

Kantoor Emmeloord

  • Donderdag 24 december geopend tot 16.00 uur
  • Eerste en tweede kerstdag gesloten
  • Oudejaarsdag geopend tot 16.00 uur 
  • Nieuwjaarsdag gesloten

Kantoor Urk

Kantoor Urk is wegens de verscherpte coronamaatregelen gesloten t/m 18 januari 2021.

Hulp en contact

Veel bankzaken kun jezelf regelen. Daarvoor hoef je niet langs te gaan bij jouw Rabobank. Eenvoudige bankzaken regel je snel en gemakkelijk thuis via www.rabobank.nl.

Heb je toch een vraag? Dan kun je in geval van nood, 24 uur, 7 dagen in de week, contact opnemen met Rabo Interhelp. Bereikbaar via (088) 722 67 67. Ben je je bankpas kwijt of wil een verzekering openen? Via de Rabo Bankieren App kun je al veel zelf regelen. En wil je met je vrienden de rekening delen tijdens kerst en/of oud en nieuw? Met een Rabo Betaalverzoek in jouw Rabo Bankieren App regel je het snel en veilig. 

Aangepaste telefonische openingstijden wegens coronavirus

Door de tweede golf van corona wordt er momenteel vaker naar de bank gebeld. Hierdoor staat onze telefonische bereikbaarheid onder druk. Dit zorgt voor langere wachttijden voor onze klanten en een hoge werkdruk bij onze adviseurs. Daarom passen we onze telefonische openingstijden aan.

Vanaf maandag 2 november zijn onze telefonische openingstijden:

  • maandag t/m vrijdag van 08.00 – 18.00 uur
  • zaterdag van 09.00 – 17.30 uur

Chatten blijft wel mogelijk in de avond op maandag t/m vrijdag tot 21.00 uur.

Buiten deze openingstijden zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor nood, zoals verlies of diefstal van een bankpas of creditcard via onze 24/7 dienstverlening. 

Let op! Sealbagautomaten beperkt open vanwege veiligheidsoverwegingen

Wil je geld storten? Via Locatiewijzer van Geldmaat vind je de beschikbare sealbagautomaten en geldstortautomaten waar je ook biljetten kunt afstorten. Of je kunt als ondernemer gebruikmaken van de beveiligde afstortservice van een waardevervoerder.

Per 31 maart gaan er 250 sealbagautomaten open van Geldmaat en elke week komen er dan 10 tot 20 automaten bij. Vanaf die datum is het ook verplicht om je sealbag voor te melden.

Locatiewijzer

Meer lezen over tijdelijke sluiting sealbag automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven