Gezocht: nieuwe Ledenraadsleden

Informatiebijeenkomst

In onze Ledenraad ontstaan vijf vacatures. Wil je over allerlei bankzaken sparren én de belangen van onze leden behartigen? Word dan lid van de ledenraad!

De Ledenraad vertegenwoordigt onze leden én klanten. 30 ledenraadsleden vormen samen een uniek netwerk dat de kwaliteit van onze bank helpt borgen. Ideeën over hoe de bank zaken kan verbeteren, wensen die je in je omgeving oppikt, alles kunt u tijdens de ledenraadsvergaderingen bespreken. De directie legt op haar beurt beleidsvoornemens aan de Ledenraad voor. En omdat onze bank een coöperatieve bank is, bekijkt de ledenraad ook hoe de bank haar coöperatieve rol optimaal kan invullen. Samen bepalen we hoe we de woon- en werkomgeving van onze leden en klanten kunnen versterken. De vergaderingen van de Ledenraad verlopen altijd in een open, transparante, positief-kritische en gemoedelijke sfeer.

Profiel

Onze ledenraadsleden zijn betrokken bij de wereld om hen heen. Ze weten wat er speelt, kunnen goed luisteren en nemen actief deel aan discussies. Ze kijken verder dan hun eigen horizon. Herken je je hierin en ben je klant én lid van Rabobank Peel, Maas en Leudal? Dan nodigen we je van harte uit om één van onze vijf nieuwe ledenraadsleden te worden.

Wij willen graag dat de Ledenraad een evenwichtige afspiegeling is van ons klantenbestand. Daarom zijn we specifiek op zoek naar een particuliere klant uit de gemeente Leudal en twee ondernemers die actief zijn in de food & agri sector in de gemeente Peel en Maas. Ook zoeken we twee ondernemers uit de gemeente Maasgouw respectievelijk de gemeente Peel en Maas die de sector handel, industrie en dienstverlening vertegenwoordigen. Bij gelijke geschiktheid hebben vrouwelijke kandidaten onze voorkeur.

De ledenraad vergadert in principe vier keer per jaar. Daarnaast kunt u participeren in tijdelijke themacommissies of in de commissie Fonds Maatschappelijke Projecten. In ieder geval zult u ervaren dat uw mening ertoe doet!

Bekijk hier de volledige profielschets.

Interesse?

informeer bij Rabobank Peel, Maas en Leudal via Directie.pml@rabobank.nl of via 0475 51 85 18. Vraag naar Anita Berben. Reageren kan tot 18 september 2017. Ken je iemand voor deze interessante nevenfunctie? Wijs haar of hem dan vooral op deze vacatures!

Kandidaatstelling ledenraad Rabobank Peel, Maas en Leudal

18-8-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn