Organisatie

Organisatie

Rabobank Den Haag e.o wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Harry Wientjens is directeur coöperatieve Rabobank Den Haag e.o. Harry is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Harry Wientjens

Harry Wientjens

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Kenan Yildirim, voorzitterJet van der Gaag-HalbertsmaRobert de JongPascal Stoop

Ledenraad

Onze ledenraad denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit meer dan 40 leden. Zij praten namens onze ruim 23.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de regio Den Haag en hoe onze bank hier op in kan spelen.

Onze ledenraad bestaat uit

Catharina AbelsStefan BaeckeJudith Been-van OlsthoornLars BlommersPeter BoelhouwerJale CelenAlex ClaasenKoen ElfrinkKamal EttaheriRichard van der GeestRochelle HeeremaEduard HeinermanHein HoogduinWim HuurmanJan KlaverBarbara KokLisa KölkerAndré MarséAkbal MohamedPaul PaasschensVera RempePeter RietbroekMartin van RossumMarianne ShamierJeroen SmitsEric van SoestHenry SteffensNordin TahbounJonne TuijnBob VisserMarianne van Vliet-HouwelingEdith VoskampCorné van WaaijRudi van WechemLoubna ZarrouMaarten Zemann

Lid worden van de ledenraad