Organisatie

Organisatie

Rabobank Regio Eindhoven wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Marc Cootjans is directeur coöperatieve Rabobank Regio Eindhoven. Marc is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan. Wil je contact opnemen? Stuur dan een mail naar directie.obr@rabobank.nl.

Marc Cootjans

Marc Cootjans

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Ronald Bobbe Margot Elings Lars van der Hoorn Sandra Schellekens Maarten Swinkels Femke Zeedijk-Raeven

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Regio Eindhoven denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 33 leden. Zij praten namens de leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio Eindhoven.

Onze ledenraad bestaat uit

Harrie Antonise Cees van Arendonk Maik Barten Thijs van Beers Emmy Dudok Hans van Duuren Jeroen Franssen Hans Groenen Dennis Helmons Marc van Helvoort Joop Horsten Ted Jansen Marieke van Kemenade Thomas van Kuilenburg Hans van der Maat Hella Maessen Emile van Niekerk Wilma Okkerse Robin Poppelaars Amanda Schiltmans Lia Schots Jack Smits Stijn Valks Carel Verijken Tim van de Wal Bart Withagen

Lid worden van de ledenraad