UW Rabobank Clubkas Campagne: Spek je clubkas!

Voor de vierde keer op rij organiseren wij, speciaal voor verenigingen en stichtingen in de Utrechtse Waarden en Schoonhoven, UW Rabobank Clubkas Campagne! Net als vorig jaar overhandigen wij de cheques van de Clubkas Campagne tijdens onze speciale ‘Week van de Coöperatie’, maandag 30 oktober t/m zaterdag 4 november 2017. In deze week vragen we in het bijzonder aandacht voor onze coöperatieve activiteiten, waarmee wij een betekenisvolle bijdrage willen leveren aan ons werkgebied. UW Rabobank Clubkas Campagne is hier een mooi voorbeeld van.

Waarom we dit doen?

Even het geheugen opfrissen: met UW Rabobank Clubkas Campagne geven wij het lokale verenigingsleven een financieel steuntje in de rug. Waarom we dit doen? Omdat we het belangrijk vinden dat mensen verbonden zijn met de lokale samenwerking. Verenigingen en stichtingen vervullen hierin een belangrijke rol. Zij kunnen dan ook op onze steun rekenen.

Spek je Clubkas

Tijdens UW Rabobank Clubkas Campagne krijgen lokale clubs, dus ook jouw club, de kans om hun clubkas te spekken. Bijvoorbeeld voor het opknappen van het clubhuis, nieuw materiaal voor de sportvereniging of het organiseren van een masterclass voor de toneelclub. Het totale bedrag in onze campagnekas, een totaalbedrag van 70.000 EURO wordt verdeeld over de deelnemende clubs. Hoe? Dat bepalen de ruim 11.000 leden van onze bank, door in  de stemperiode, 25 september t/m 16 oktober 2017, te stemmen op hun favoriete clubs. Hoe meer stemmen jouw club binnenhaalt, hoe hoger het bedrag voor de clubkas. 

Het is niet meer mogelijk om te stemmen.

Aanmelden?

Heeft jouw club dit jaar ook weer een wens waarvoor een financiële bijdrage welkom is en wil je je club aanmelden? Eind augustus ontvang je op dit emailadres meer informatie waarin je leest hoe je je tussen 28 augustus t/m en 18 september 2017  kunt aanmelden*.  Deze informatie is t.z.t. ook te vinden op onze website en social media kanalen. Tijdens de week van de Coöperatie, op dinsdagavond 31 oktober 2017, informeren we je over de uitslag van deze vierde UW Rabobank Clubkas Campagne. Op deze feestelijke bijeenkomst overhandigen we de cheques aan de deelnemende clubs en maken we clubs met de meeste stemmen bekend. Noteer deze datum vast in je agenda.

* Let op: voorwaarde voor het uitkeren van het bedrag op de cheque, is je aanwezigheid op de uitreikingsavond. Tijdens deze avond moet er worden getekend voor ontvangst door een afgevaardigde van jouw club of vereniging.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven