Organisatie

Organisatie

Rabobank Vaart en Vechtstreek wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Klaas Feenstra is directeur coöperatieve Rabobank Vaart en Vechtstreek. Klaas is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Klaas Feenstra

Klaas Feenstra

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Netty Wakker (Voorzitter) Nely van der Horst Evert Kremer Ingrid Schepers

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Vaart en Vechtstreek denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat bij voorkeur minimaal 30 en maximaal 50 leden, verdeeld over de segmenten particulieren, MKB en agrarisch. Zij praten namens de meer dan 22.500 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de regio Vaart en Vechtstreek.

Onze ledenraad bestaat uit

Marktteam Dalfsen/Zwartewaterland

Hanneke Borger, Nieuwleusen Henk van Dragt, Nieuwleusen Erik Jansen Holleboom, Lemelerveld Frank Lubbers, Dalfsen Carola Mulders, Nieuwleusen Jolanda Prins, Nieuwleusen Rolf Roelofs, Lemelerveld Dirk de Vogel, Dalfsen

Marktteam Ommen

Aline Hofstee, Ommen Simone Koggel, Ommen Erik Kamphuis, Arrien Wouter Steen, Ommen Robert Withaar, Stegeren

Marktteam Hardenberg

Femmy van der Bend, Dedemsvaart André Jonker, Slagharen Folke Meijer, Hardenberg Berto Meeuwissen, Lutten Hans Odink, Hardenberg Kyra Schoemaker, Kloosterhaar Michiel Sportel Marieke Vogelzang, Dedemsvaart Ilona Tamminga, Hardenberg
Lid worden van de ledenraad