Vestigingen en automaten

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan sluiten wij een deel van onze kantoren en hebben de overige kantoren aangepaste openingstijden.

Onze vestigingen aan de Arnhemseweg 6B in Ede, Galvanistraat 2 in Ede en Plantsoen 55 in Wageningen zijn tot nader order gesloten. Ook de servicepunten aan de Commandeursweg 8A in Bennekom en aan de Frederik van de Paltshof 10 in Rhenen zijn ook tot nader orde gesloten.
De vestiging aan het Raadhuisplein 1A in Veenendaal hanteert gewijzigde openingstijden. Op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Buiten deze kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar via (088) 722 66 00 voor Particulieren en via (088) 722 66 66 voor Bedrijven.

Voor ons kantoor in Veenendaal geldt:

In lijn met de richtlijnen van het RIVM en de WHO heeft de Rabobank maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We willen er zijn voor klanten die ons echt nodig hebben. Wel nemen we een aantal veiligheidsmaatregelen. Hierbij geldt dat maximaal twee klanten tegelijk in ons kantoor aanwezig mogen zijn. Door het bezoek aan de bankhal te beperken en ongewenste situaties zoveel mogelijk te voorkomen, beschermen we jou als klant en onze medewerkers.

De maatregelen op een rij:

 1. We houden de bank open; in ons werkgebied is dit kantoor Veenendaal;
 2. Max. 2 klanten tegelijkertijd in het kantoor;
 3. Afstand tussen elkaar minimaal 1,5 meter;
 4. Gereguleerde toegang via de voordeur;
 5. Complexe vragen behandelen we alleen op afspraak. Het gaat hier om een afspraak over:
  • Het regelen van een volmacht
  • Nieuwe klant van de Rabobank worden
  • Wijzigen van bankzaken rondom een scheiding
  • Het wijzigen van gegevens i.v.m. overlijden
 6. Heb je hulp nodig bij geld opnemen, maak dan eveneens een afspraak.

Voor een afspraak bel je ons via 088 722 66 00 (Particulieren) of 088 722 66 66. Of regel een afspraak via de Rabo App.

Openingstijden kantoor Veenendaal:
Maandag: 13.00 – 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00 uur

Wij hopen hiermee passende maatregelen te hebben getroffen om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Tegelijkertijd kan het langer duren dan je van ons gewend bent voordat je wordt geholpen. Alvast bedankt voor je begrip!

Uw Samen Bankieren Coaches: Thilda en Carin

Samen Bankieren Coaches: Thilda en Carin

Zo lang mogelijk meedoen. Daar maakt de Rabobank zich sterk voor. Met verschillende hulpmiddelen kunt u langer zelfstandig blijven bankieren. Dat is Samen Bankieren. Soms kan het regelen van bankzaken best lastig kan zijn. En langskomen lukt ook niet altijd. Bijvoorbeeld als u ziek bent of andere beperkingen heeft. Onze Samen Bankieren Coaches Thilda Tempelman en Carin Massen helpen u dan thuis met uw dagelijkse bankzaken.

De Samen Bankieren Coaches kunnen u helpen met alle dagelijkse bankzaken. Bijvoorbeeld met het openen van een betaal- en/of spaarrekening, het afsluiten van een verzekering, een volmacht verlenen, een verzekering afsluiten of uitleg geven over Internetbankieren of Mobielbankieren.

Onze Samen Bankieren Coaches staan voor u klaar! Maak een afspraak via (0318) 660 660 of stuur een e-mail.

Vestigingen en openingstijden

Automaten

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven