Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Extra maatregelen coronavirus

Klantgesprekken voeren wij bij voorkeur telefonisch of via videobellen/chat. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0118 42 8000 voor particuliere klanten en op 0118 42 8004 voor zakelijke klanten. Ook zijn we bereikbaar via de chatfunctie in de Rabo App.

Voor het storten van contant geld bent u welkom op onze bemande vestiging aan de Lange Zelke 1 in Vlissingen (maandag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur) of op de Markt 1b in Domburg (maandag t/m vrijdag 9.30-17.00 uur).

Bij een bezoek aan ons kantoor in Vlissingen of ons nieuwe kantoor in de ZB in Middelburg graag de volgende richtlijnen volgen:

  • Bij gezondheidsklachten (verkoudheid, hoesten of koorts) bezoek uitstellen
  • We begroeten zonder handdruk
  • We houden gepaste afstand (1.5 meter)

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

In verband met extra veiligheidsmaatregelen is een beperkt aantal sealbagautomaten beschikbaar tussen 06.00 uur en 18.30 uur. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Openingstijden rondom feestdagen

Tijdens de feestdagen gelden onze kantoren in Middelburg en Vlissingen gewijzigde openingstijden:

24 december Kerstavond
25 december Eerste Kerstdag
31 december Oudjaarsdag
1 januari Nieuwjaarsdag
Kantoren tot 16.00 uur geopend
Kantoren gesloten
Kantoren tot 14.00 uur geopend
Kantoren gesloten

Toch gaan je bankzaken door. Daarom kun je 24 uur per dag bankieren via internet of telefoon (0118) 42 80 00. Bankieren wanneer het jou uitkomt? Regel je bankzaken snel en eenvoudig online via de Rabo Bankieren App!

Wij wensen je hele gezellige feestdagen toe!

Tip!

Lever betalingsopdrachten tijdens feestdagen tijdig aan. Mogelijk is er sprake van een langere verwerkingstijd.

Kijk hier voor meer informatie

Stortautomaat Domburg

Locatie: Markt 1b, Domburg
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9.30 - 17.00 uur

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Overgang Rabobank automaten naar Geldmaat

Dit jaar maken de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank langzaamaan plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten.

Waarom Geldmaat?

We betalen steeds minder contant. Hierdoor neemt het gebruik van geldautomaten af. Om contant geld toch voor iedereen beschikbaar te houden, werken ABN AMRO, ING, Rabobank en Geldmaat aan een effici├źnter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten. Dit jaar ziet u steeds meer geldmaten verschijnen. En de automaten zien er straks niet alleen hetzelfde uit, ze werken ook allemaal hetzelfde. Handig!

Vind een geldautomaat in uw buurt

Wilt u geld opnemen of storten? Dan is er altijd een automaat in de buurt. Kijk op de locatiewijzer voor een overzicht van alle automaten van Geldmaat, ABN AMRO, ING en Rabobank. Zo vindt u eenvoudig een automaat bij u in de buurt.

Geldmaat

Locatiewijzer

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven